VOLELE SU JE SVETSKE FACE! Đorđe David otvorio dušu, pa progovorio o Slađani Milošević! Ovo se nije znalo!

Autor:

Zabava

27.03.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlađe generacije ni ne znaju koje su zasluge Slađane Milošević.

VOLELE SU JE SVETSKE FACE! Đorđe David otvorio dušu, pa progovorio o Slađani Milošević! Ovo se nije znalo!

Foto: ST/B. Jovanović, ATA Images

Pevač Đorđe David ispričao je za Republiku da je Slađana Milošević, koja je juče iznenada preminula u 69. godini života bila neko ko je mnogo zadužio rok scenu u Srbiji, kao i da je smatra ženom koja je po muzici i stilu lagano mogla da parira svetskim zvezdama. 

- Mlađe generacije ni ne znaju koje su zasluge Slađane Milošević. Ona je svojevremeno osamdesetih i početkom devedesetih bila evropska ikona kada je bila muzika i ono što je od mode donela na zadatak svim drugim velikim zvezdama koje su iz Evrope u tom trenutku pravile velike rezultate. Zbog nje su velike zvezde dolazile u Beograd svojevremeno. Postojao je restoran Bojan Stupica, koji je bio restoran gde se skupljao umetnički svet i koji je zaista bio prestižna stvar za svakoga od nas koji je počinjao. Kad bi ušao tamo video bi samo velike zvezde, između ostalog i Slađanu Milošević.

Foto: printscreen/youtube/kurir

Slađana Milošević

Slađana je bila jedna od onih zbog koji su su svetske zvezde dolazile da se oko mnogo čega konsultuju i oko pevanja i oko toga šta je autfit. Da ne pričamo o kompozicijama. Ona je bila veliki borac za prava izvođača. Borac za to da se naplati - rekao je Đorđe David.

Foto: ST/B. Jovanović

Đorđe David

Inače, kako je naš portal prvi pisao, Slađana je navodno napisala testament neposredno pre smrti, u kom je navela svoje želje. 

Slađana se borila sa više zdravstvenih problema, a ono što je dugo mučilo jeste Sjogrenov sindrom koji predstavlja hronično, zapaljensko, autoimuno reumatoidno oboljenje koje se ispoljava suvim okom (odnosno xerophthalmia) i suvim ustima (xerostomia).

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading