OBJAVLJENE NOVE INFORMACIJE O ANI BEKUTI: Veliki povratak u Zvezde Granda, otkriveni svi detalji!

Autor:

Zabava

25.03.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bekuta se ponovo vraća na male ekrane!

OBJAVLJENE NOVE INFORMACIJE O ANI BEKUTI: Veliki povratak u Zvezde Granda, otkriveni svi detalji!

Foto: Ata images

Nakon nešto više od mesec dana pauze, pevačica Ana Bekuta se vraća u žiri popularnog talent-šoua "Zvezde Granda". Tokom njenog odsustva, njeno mesto je uspešno zauzeo kolega s estrade, Dragan Kojić Keba, a vest o njenom povratku potvrđena je i putem društvenih mreža njenih takmičara koji su objavili snimke sa probe koju je vodila.

Foto: Fotografije: Branislav Pećaranin Bandži

Ana Bekuta

 


Tokom svoje privremene uloge u žiriju, Dragan Kojić Keba se odlično snašao i pružio podršku takmičarima. "Kandidati su super. Uspeo sam, nadam se, da upijaju ono što im pričam stalno, a to je da kanališu energiju i da rasporede svoju psiho-fizičku snagu. Treba do poslednje sekunde igrati utakmicu, odnosno, pevati," izjavio je Keba, ističući svoje iskustvo i razumevanje za takmičare.

Pevač Keba je takođe podelio svoje emotivno sećanje na svoje početke u muzici. "Dok sam živeo u Loznici, takmičio sam se u okolnim gradovima i selima, pet godina sam pobeđivao. Takmičio sam se sa 14 godina, a tada su mi se tresle pantalone od treme. Potpuno ih razumem, isto sam i ja imao žiri koji me je ocenjivao. Nije sigurno bio stručan kao ovaj sada, ali sam ja drhtao pred njima," otkrio je Keba, pokazujući svoju emotivnu povezanost sa takmičarima.

Foto: ATA Images

Ana Bekuta i Dragan Kojić Keba

 


Očekuje se da će povratak Ane Bekute u žiri "Zvezda Granda" doneti emotivne i inspirativne trenutke, kako za takmičare, tako i za publiku. Njen povratak je veoma iščekivan, a fanovi su veoma uzbuđeni zbog ponovnog okupljanja originalnog žirija.

Ovaj povratak obećava nove uzbuđujuće događaje i muzičke talente, i s nestrpljenjem se očekuje dalji tok takmičenja u "Zvezdama Granda".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading