VRUĆA FOTKA LUKASOVE BIVŠE PROCURILA U JAVNOST: Sonja Vuksanović pokazala ZADNJICU, a OVAJ detalj je svima promakao!

Autor:

Zabava

25.03.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sonja VUksanović nikad zavodljivija.

VRUĆA FOTKA LUKASOVE BIVŠE PROCURILA U JAVNOST: Sonja Vuksanović pokazala ZADNJICU, a OVAJ detalj je svima promakao!

Foto: instagram

Poznata kreatorka Sonja Vuksanović, bivša supruga pevača Ace Lukasa, podigla je veliku prašinu fotografijama na društvenoj mreži Instagram, na kojima je istakla svoje zanosne ogline. 

Naime, Sonja Vuksanović poznata je da voli da bude doterana i fti, te ne krije da dosta trenira i da pazi na ishranu, što je i pokazala na fotografijama, ona je pozirala okrenuta leđima u preuskom kombinezonu i zadnjicu istakla u prvi plan.

 

 

Objava na društvenoj mreži pokrenula je niz komplimenata uglavnom jačeg pola kojem je zagolicala maštu seksi izdanjem. Detalj koji je mnogima promakao jeste da Sonja Vuksanović u svom domu ima traku za trčanje. 

"Ti ženo goriš", "Izgledaš nestvarno dobro", "Svaka čast", "Super izgledaš", su samo neki od komentara fanova.

Podsetimo, Sonjina ćerka, Sofija Šašić bila je gošća u emisiji ,,Razotkrivanje" kod voditeljke Milene Videnović, a tom prilikom je prvi put iznela detalje iz privatnog života. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Sofija Šašić i Milena Videnović

 

- Milion puta sam balansirala između njih. Ja sam vrlo realna. Naravno da ću uvek biti na ženskoj strani, pogotovu na strani moje majke, to se ne dovodi u pitanje. Ali, kada ona u nekom momentu pretera, a on je u pravu, onda sednem sa njom i kažem:"Mama, polako, mislim da grešiš i mislim da je on u pravu za to i to." Ali isto tako umem i sa njim da se posvađam kad znam da je debelo pogrešio i kada nije u pravu - rekla je Sofija u "Razotkrivanju" i objasnila zašto ona dolazi u sukob sa Lukasom.

- Ne dolazimo mi više u sukob zbog mame i njega, nego sada je tu Viktorija koja je velika devojčica i koja je prioritet svima nama. Oko nje uglavnom. To su neke sitnice, ali kada se te sitnice skupe... Viktorija, na primer, ide na jahanje, ima svog konja, to je njena najveća ljubav. I sada se dogovorimo po danima ko je kako vozi. Pritom mi smo svi puni obaveza. I onda on kaže da ne brinemo, da će on da je odveze. Međutim, on zaboravi ili ima neko snimanje u tom momentu organizovano ili je baš tada odlučio da snima pesmu, spot, štagod. To je katastrofa dok njega uhvatiš. I onda kad mi pukne... Kažem mu:"Samo mi reci na vreme, nemoj više da me dovodiš u ove situacije!" Onda Viktorija plače što neće stići na čas, na primer. Ona je zaista mnogo odgovorna osoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading