POSLEDNJE REČI KOJE JOJ JE IZGOVORIO BRAT TERAJU SUZE NA OČI: Pevačica progovorila o TRAGEDIJI, bol ne jenjava!

Autor:

Zabava

23.03.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlata Petrović progovorila o tragediji.

POSLEDNJE REČI KOJE JOJ JE IZGOVORIO BRAT TERAJU SUZE NA OČI: Pevačica progovorila o TRAGEDIJI, bol ne jenjava!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pevačica Zlata Petrović nedavno je doživela težak gubitak - preminuo je njen brat, harmonikaš Đorđe Đorđević Piloš. Ova vest je pogodila pevačicu nakon njenog nastupa, a ona je odmah posetila bolnicu gde je preminuo njen brat.

Zlata je priznala da joj je teško, ali istovremeno istakla da se trudi da ide napred. Redovno pronalazi zanimaciju kako bi skrenula misli i nastavila sa svakodnevnim aktivnostima.

Foto: Printskrin/RTV PINK, Republika, youtube

Zlata Petrović o pokojnom bratu

 

- Okolnosti su bile takve, šta da kažem... Kao i svaki čovek koji izgubi nekog svog najmilijeg i najrođenijeg tuga ostaje kao tuga, ali mi moramo dalje da idemo. Imam majstore po ceo dan u kući i trudim se da radim razne stvari kako bih skrenula misli. Malo pre pričam sa drugaricom preko spikerfona i brišem po kući u isto vreme. Dok smo razgovarale ja joj kažem: "Hvala Bogu da imam ovu obavezu, hoću da umrem od muke zato što moram da radim, a ujedno mi dođe spas i bežanje, kao kod svih ljudi!" Šta da radiš, to je život i to mora tako. Opet kažem, kada izgubite nekog svog najrođenijeg naravno da je bol uvek prisutna, ali šta da radimo - rekla je Zlata za Informer. 

Zlata je podelila da je tuga uvek prisutna kada izgubimo nekog najmilijeg, ali istakla je važnost nastavka života i suočavanja sa svakodnevicom. Uprkos teškoćama, ona se trudi da nađe utehu u obavezama i aktivnostima, ističući da joj one pomažu da se nosi sa gubitkom.

- Ne želim da pričam o tim stvarima, to je moj brat i ne želim da pričam o tome jer nema potrebe. Otišao je na neko bolje mesto, nadam se je to istina što ljudi kažu. Tako da, jednostavno eto nemam šta da kažem povodom toga, a i šta bih rekla - izjavila je pevačica.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Zlata Petrović u suzama

 


Pevačica je odlučila da ne otkriva detalje o bolesti svog brata, izražavajući želju da sačuva privatnost i dostojanstvo njihove porodice. Naglasila je da ne želi da govori o tim stvarima jer je to njen brat, ali je izrazila nadu da je otišao na neko bolje mesto.

Zlata Petrović je svojom iskrenošću i hrabrošću u suočavanju sa gubitkom pokazala da je važno pronaći način da se nosimo sa teškim emocijama i nastavimo dalje, iako je bol uvek prisutna.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading