MARIJA ŠERIFOVIĆ SA SINOM NAPUSTILA SRBIJU: Objavila snimak u kupaćem, komentari se nižu kao ludi! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.03.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otputovala sa sinom!

MARIJA ŠERIFOVIĆ SA SINOM NAPUSTILA SRBIJU: Objavila snimak u kupaćem, komentari se nižu kao ludi! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Marija Šerifović nedavno je otputovala na odmor sa svojim sinom Mariom, a svoje pratioce na društvenim mrežama obradovala je objavom videa sa plaže. Na snimku se vidi kako pevačica šeta pored vode držeći svog sina u naručju, dok je mnogima privukla pažnju svojim opuštenim izgledom - donjim delom kupaćeg kostima i širokom majicom.

Uz ovaj video, Marija je kratko napisala "Moj", uz pesmu "Sin jedinac", a ispod su se nizali brojni komentari njenih pratioca. Mnogi su izrazili divljenje i oduševljenje ovim prizorom, komentarišući kako je ovo neprocenjivo iskustvo i kako treba uživati u svakom trenutku.

Podsećamo, Marija Šerifović je podelila svoje emotivno iskustvo majčinstva, istakavši da trenutak kad je upoznala svog sina ne može da se uporedi ni sa čim što je do tada doživela. Opisala je kako se dugo pripremala za taj trenutak i koliko je sam prvi dodir sa sinom bio neopisiv i poseban.

- Dugo sam se spremala za taj trenutak, bezbroj puta zamislila u glavi kako će to izgledati... I majka i bliske prijateljice su mi pričale, ali taj osećaj je ipak rečima neopisiv, nešto najposebnije... Čini mi se da je tih nekoliko minuta prvog dodira trajalo prekratko ili predugo… Jednostavno toliko emocija od kojih stane svaki drugi osećaj - rekla je muzička zvezda ranije za Blic.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Marija Šerifović

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading