COBI SMUVAO PEVAČICU SA PZE: Reper nakon raskida sa influenserkom ponovo srećan u ljubavi!

Autor:

Zabava

08.03.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhvaćeni na delu!

COBI SMUVAO PEVAČICU SA PZE: Reper nakon raskida sa influenserkom ponovo srećan u ljubavi!

Foto: Republika, ATA Images

Poznati reper Slobodan Veljković Cobi i mlada pevačica Kat Dosom, poznata i kao Katarina Kardoso, su novi par na domaćoj javnoj sceni. Njihova veza je privukla pažnju javnosti, a par je upoznao u studiju koji je u vlasništvu Slobodana. Katarina je, kako se navodi, poslala svoje demo-snimke reperu Cobi-ju još 2020. godine, nakon čega su počeli da sarađuju. Emocije su se razvile tokom vremena, jer je Cobi u tom trenutku bio u vezi s blogerkom Jelenom Nikolić.

Republika

Foto: instagram.com/cobi.v

Cobi i bivša devojka Jelena Nikolić

Katarina Kardoso, koja je rođena u Johanesburgu, ali je odrasla u Čačku, osvojila je simpatije publike na takmičenju "Pesma za Evroviziju '24." i time se dodatno istakla u javnosti. Njih dvoje su viđeni u jednom bioskopu u Beogradu kako kupuju kokice i piće, što je dodatno podgrejalo medijske spekulacije o njihovoj vezi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kat Dosa (@katdosa)

 

Veza Kat i Cobija izazvala je interesovanje javnosti, a o njihovom odnosu se sve više spekuliše na društvenim mrežama. Takođe, u emisiji "Ami Dži šou" učesnici PZE su bili tema razgovora, a mlada zvezda Džordži je izazvao pažnju izjavom da bi snimio duet s Kat Dosom. Ognjen Amidžić je potom postavio pitanje Džordžiju vezano za reakciju Cobija na tu mogućnost, što je dodatno raspalilo interesovanje javnosti za ovaj ljubavni par, prenosi Kurir. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kat Dosa (@katdosa)

 

Novi par na domaćoj sceni, Cobi i Katarina Kardoso, privukli su pažnju medija i javnosti svojom ljubavnom pričom koja se razvija pred očima javnosti. Ostaje da vidimo kako će se njihova veza dalje razvijati i kako će se nositi sa pažnjom koju izazivaju u javnosti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading