Repetoar Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 7. do 13. marta!

Autor:

Zabava

06.03.2024

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cineplexx bioskopi i ovog 8. marta donose najbolje aktuelne naslove, kao i posebne poklone za dame.

Repetoar Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 7. do 13. marta!

Foto: Cineplexx

Cineplexx

Na repertoare Cineplexx bioskopa ove nedelje nam stiže film, sa višestrukim nominacijama za Oskara, „Bartonova akademija" u kome je skromni profesor prestižne američke škole primoran da tokom božićnog raspusta ostane u kampusu i vodi računa o nekoliko učenika koji nemaju gde da odu za praznik. Vremenom, on razvija neočekivanu povezanost sa jednim od njih, emotivno oštećenim, pametnim, problematičnim učenikom i školskom kuvaricom koja je izgubila sina u Vijetnamu.

Republika

Foto: Cineplexx

Bartonova akademija

Na velika platna Cineplexx bioskopa ove nedelje stiže još jedan kandidat za Oskara, ratna drama „Zona interesa".

Republika

Foto: Cineplexx

Zona interesa

Gledaoci će imati priliku da pogledaju i novo domaće ostvarenje „Ruski konzul" u kojem naslovnu ulogu tumači nedavno preminuli glumac Žarko Laušević. Glavni junak filma, srpski doktor Ilija Jugović po kazni dobija premeštaj bolnicu u Prizrenu. Tu upoznaje profesora istorije Ljuba Božovića - RUSKOG KONZULA, naizgled psihijatrijskog pacijenta koji tvrdi da će uskoro "Rusija opet postati Rusija, a Kosovo će opet biti srpsko".

Republika

Foto: Cineplexx

Ruski konzul

Najmlađi će moći da uživaju u animiranoj avanturi „Kung Fu Panda 4" koja predstavlja urnebesno novo poglavlje omiljene akcione komedije.

Republika

Foto: Cineplexx

Kung Fu Panda 4

Iz studija Blumhouse i tima koji stoji iza hitova „5 noći kod Fredija" i „M3GAN", dolazi naslov „Imaginarni" koji zadire u nevinost imaginarnih prijatelja i u kome će ljubitelji horora sigurno uživati.

Republika

Foto: Cineplexx

Imaginarni

Takođe, posetioci bioskopa će od ove nedelje moći da pogledaju i naslov „Hotel Palas". U bajkovitoj atmosferi impresivno dizajniranog hotela Palas, sagrađenog s početka 20. veka u Švajcarskoj svake godine odsedaju bogati i razmaženi gosti iz svih delova sveta. Uoči proslave Nove 2000 godine svi su se okupili na neponovljivom događaju. Mnoštvo konobara, portira, kuvara i recepcionara našlo se tu kako bi udovolji bizarnim prohtevima gostiju.

Republika

Foto: Cineplexx

Hotel Palas

Cineplexx bioskopi i ovog 8. marta donose najbolje aktuelne naslove, kao i posebne poklone za dame.

Republika

Foto: Cineplexx

Pokloni za 8. mart

Povodom Dana žena, dame sa najviše sreće imaće priliku da kući ponesu Philps fenove, vaučere za YoloBook proizvode, Slikaj & Cirkaj radionice ili usluge u frizerskim salonima „Češalj & Makaze", kao i poklone našeg partnera Radisson Collection.

Pored toga, 7. marta u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu se završava tradicionalna PostFESTum manifestacija, u okviru koje će gledaoci imati priliku da pogledaju filmove „Šošana", „Odabrano društvo" i „Horia".

Takođe, 9. marta će posetioci Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopa, moći da uživaju u uživo prenosu opere „Moć sudbine".

Republika

Foto: Cineplexx

Opera Moć sudbine

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading