"KAKO JE NIJE SRAMOTA"! Evo zbog čega je Selma Bajrami stvarno lažirala modrice! Razlog će vas razbesneti! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.03.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez trunke savesti.

"KAKO JE NIJE SRAMOTA"! Evo zbog čega je Selma Bajrami stvarno lažirala modrice! Razlog će vas razbesneti! (FOTO)

Foto: Tanjug, ST/Nikola Mutić, instagram.com/selmabajrami.star

Pevačica Selma Bajrami ponovo je zgrozila javnost, ovoga puta zbog toga što je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako je sva u modricama, a koje je napravila za potrebe snimanje jedne reklame. 

Pevačica je namerno postavila sliku bez ikakvog opisa, pa sa svi pomislili da je neko tukao, a kako se podigla velika prašina, brže bolje je objasnila šta se dešava.

Foto: instagram

Selma Bajrami

 

Ipak, najgore od svega je što je lažirala modrice za potrebe spota, a navukla je ljude da pomisle da je neko tukao, iako je sve samo scenska šminka. 

- Selma je snimala neki spot i reklame za jednu privatnu kliniku, pa je to bilo sve delo šminkera. Namerno je objavila sliku da bi se digla prašina, to je ono što joj u ovom trenutku treba, i po svemu sudeći je u tome uspela - priča nam upućen izvor blizak pevačici.

Dakle, u vreme kada se svakodnevno u celom regionu susrećemo sa slučajevima da žene trpe fizičko nasilje, ovo što je uradila Selma Bajrami ne zaslužuje samo osudu već i zgražavanje. Krajnje besramno je ona pljunula u lice svim onim ženama koje su zaista pretrpele pakao.

Da prevara bude što uverljivija, Selma je fotografiju s navodnim modricama i podlivima napravila ispred jedne privatne klinike u Tuzli koju je tagovala na fotografiji, što je zavaralo mnoge medije u regionu koji su objavili njenu sliku, na kojoj se vidi i ime pomenute klinike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading