MILJANA KECMANOVIĆ DOBILA "ŠAMAR" ZBOG SINA UBICE! Ljuba Pantović BRUTALNIM rečima osudila Kostine roditelje: "ZNALI SU DA IMAJU SKOTA U KUĆI" (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.03.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Pantović žestoko oplela po Miljani Kecmanović i njenom sinu Kosti Kecmanoviću.

MILJANA KECMANOVIĆ DOBILA "ŠAMAR" ZBOG SINA UBICE! Ljuba Pantović BRUTALNIM rečima osudila Kostine roditelje: "ZNALI SU DA IMAJU SKOTA U KUĆI" (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Privatna arhiva, Instagram

Kosta Kecmanović sa majkom

Miljana Kecmanović, majka Koste Kecmanovića najmlađeg masovnog ubice na svetu danas bi trebalo da iznese svoju odbranu pred sudom povodom optužbi da je njen trag nađen na jednoj od čaura u kabinetu istorije gde je njen sin počinio veći deo zločina.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen

Miljana Kecmanović i Kosta Kecmanović

 

Miljanino svedočenje će uslediti tek pošto se Vladimir ispita, budući da je juče počelo njegovo ispitivanje. Tim povodom se oglasila i Ljuba Pantović, koja nije štedela reči kada je porodica Kecmanović u pitanju. Pantovićka je na Instagram profilu portala Republika prokomentarisala video snimak dolaska Miljane Kecmanović u Palatu pravde. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @podzemlje.republika

 

- Niko ne može da garantuje za drugog i svašta se dešava, međutim, njena arogantnost govori dovoljno! "Mali" je proizvod nje i oca, i nek se zatvori zauvek ,,fabrika" takvih proizvoda. Ni da kažu ,,izvinite", ni trunka pokajanja, nego trče da prepisuju imovinu?! To je znak da ih baš zabole i da su znali da imaju skota u kući! Zato, svi u paketu do kraja života da sede u zatvoru i razmišljaju da je možda trebalo nešto raditi drugačije - napisala je Ljuba Pantović ispod snimka portala Republika. 

Foto: Instagram.com

Ljuba Pantović o Miljani Kecmanoviću

 

Republika saznaje da je Vladimir Kecmanović ponovio da nije kriv i da on nije omogućio svom sinu da uzme oružje i sa njim izvede masakr.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miljana Kecmanović

 

- Otac zločinca je kako smo i očekivali pričao o tome koliko su oni dobra porodica i kako su detetu davali dobar primer majka i on. Govorio je i pravdao se bezočno kako je njegovo oružje bilo obezbeđeno, ali da je njegov sin uspeo da provali šifru i uzme njegove pištolje i metke - otkrila je tetka jedne od ubijenih devojčica.

I danas su na suđenje došli roditelji svih ubijenih, i dece i čuvara Dragana, ali i nekoliko roditelja dece koja su se spasila Kostinog krvavog pira.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Mira

01.03.2024 13:25

Ko je Ljuba Pantović?

Odgovori 86 19
Aco

01.03.2024 13:46

Nije na nama da sudimo, međutim smatram da treba ponovo uvesti smrtnu kaznu

Odgovori 115 17
Pameti bez

01.03.2024 17:11

O roditeljstvu govori osoba koja je bila u vezi sa kriminalnim tipom koji je njenu ćerku zaveo i imao aferu... Ljubo, Ljubo....

Odgovori 118 17
Vidi, vidi

01.03.2024 18:26

Javila se bezgrešna roditeljka....

Odgovori 67 11