DA LI SE SEĆATE OVE PEVAČICE? Harala je estradom, pa NESTALA sa scene - ovo je njena ISPOVEST!

Autor:

Zabava

23.02.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ružica Čavić otvorila dušu, pa priznala zbog čega je nestala sa scene!

DA LI SE SEĆATE OVE PEVAČICE? Harala je estradom, pa NESTALA sa scene - ovo je njena ISPOVEST!

Foto: Youtube

Ružica Čavić bila je jedna od najpoznatijih pevačica krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih godina, a onda je nestala sa scene. Sada se pojavila u emisiji "Nikad nije kasno", sumirala utiske posle nasupa, pa otkrila da je nastup za nju bio kao lek.

- Osećam se prelepo stvarno. Ova emisija meni je donela u životu neku inekciju, dala mi je snagu dodatnu i vetar u leđa, zaista život je čudo – rekla je ona.

Podršku su joj pružili suprug i sin, koji su joj se pridružili na sceni, te rekla da joj to najviše znači.

- To mi najviše znači, to je moja suština. Bez njih, ja ne bih to ni uspela, a ne bih ni ja bila u potpunosti ja – istakla je ona za "Grand".

Republika

Foto: Youtube

Ružica Čavić u zenitu karijere

Ružica je osvajala mnoge nagrade na raznim festivalima i takmičenjima, nakon čega se odjednom povukla sa scene, a sada je otkrila zbog čega je ipak odlučila da se vrati.

- Neki splet okolnosti u mom životu. Meni je bilo broj jedan da se ostvarim kao majka, i pošto smo sina dugo godina čekali, onda smo povukli ručnu i sve stavili sa strane dok nismo oformili porodicu. Evo sad kada je stao na noge i smatram da je već odrastao čovek, sad mogu da nastavim dalje – rekla je Ružica, pa otkrila zbog čega se vratila:

- Nikad nije kasno za nove pesme, nikad nije kasno za nova prijateljstva, za putovanja, nikada nije kasno da u životu preokrenete neke stvari. Pogotovo u mojim godinama, savetujem kompletno sve žene, da se ne predaju i da nalaze neke načine da izađu iz svog nekog koloseka, da unesu neke promene. To donosi kvalitetu života i nekako smo sve vedrije kada imamo ispunjen život – istakla je ona.

Republika

Foto: Youtube

Ružica Čavić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading