Trending: Zvezdan progovorio o Kseniji, Sloba se oženio, Jovana napada i sa onog sveta! (VIDEO)

Autor: Republika TV

Zabava

23.02.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "U trendingu sa Republikom" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

I dođe još jedan petak. a sa njim i vaša omiljena šou biz emisija "U trendingu sa Republikom". A, naši estradjaci ne miruju. A mi vesti iz njihovog života pratimo u stopu naša koleginica Melina Gvero donosi baš vama. 

Popularni pevač  Sloba Radadanović napravio gala svadbu i prvi rođendan sinu Damjanu u jednom prestoničkom restoranu. Iako su se on i Jelena pred Bogom venčali pre dve godine, zbog Jelenine trudnoće svadba je pomerena pa su početkom ove nedelje ujedno organizovali svadbeno veselje i prvi rođendan nasledniku. 

Republika

Foto: Republika TV

U trendingu sa Republikom

 

Voditeljka  Jovana Jeremić dobila je nagradu časopisa Borba za najbolji jutarnji program, pa progovorila da će i sa onog sveta pobedjivati ljude. 

Bivši učesnik rijalitija Zadruga Zvezdan Slavnić prvi put je progovorio o pokojnoj Kseniji Pajčin i to u emisiji naše produkcije "Minsko polje sa Sanjom"

Novu epizodu emisije "U trendingu sa Republikom", pogledajte u videu na početku teksta! 

 

Na našem Jutjub kanalu Republika TV svakodnevno vas očekuje raznovrsni zabavni sadržaj iz naše video produkcije. Emisija “Ispovesti”,  “Lično sa”,  “Minsko polje sa Sanjom Arsić”.  Ako još uvek niste, zapratite naš Jutjub kanal, kako biste bili u toku sa svim informacijama I aktuelnostima iz života naših estradnjaka.


BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading