OŽENIO SE BIVŠI MUŽ NAŠE PEVAČICE: Odveo pred oltar DVADESET GODINA MLAĐU izabranicu, a ona i dalje nosi NJEGOVO PREZIME!

Autor:

Zabava

22.02.2024

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Peters, bivši suprug naše pevačice Ivane Peters, ponovo stao na "ludi kamen"!

OŽENIO SE BIVŠI MUŽ NAŠE PEVAČICE: Odveo pred oltar DVADESET GODINA MLAĐU izabranicu, a ona i dalje nosi NJEGOVO PREZIME!

Foto: ATA Images

Aleksandar Peters, bivši suprug naše popularne pevačice Ivane Peters, stao je na "ludi kamen" po drugi put, saznaje "Alo!". Aleksandar je pred oltar izveo svoju dugogodišnju izabranicu Jovanu, koja je mlađa dve decenije od njega. Venčanju su prisustvovali samo najbliži prijatelji i porodica.

- Aleksandar i Jovana uplovili su u romansu godinama nakon što se razveo od pevačice. Njihova veza počela je u tajnosti s obzirom na ogromnu razliku u godinama, ali su vremenom dokazali da se vole i da im godine ne predstavljaju problem. Malo po malo, Jovanina porodica je prihvatila tu vezu, a Aleksandar je Ivanu uputio u to da je u ozbiljnoj vezi. Nakon višegodišnje ljubavi, odlučili su da je vreme za venčanje i organizovali su ga u krugu najbližih - priča izvor za gorepomenuti medij i dodaje da je Aleksandar uspešan i cenjen čovek u biznisu, kao i da je mnoge poslove prebacio na sada i zvaničnu suprugu.

Republika

Foto: Facebook.com printscreen

Aleksandar Peters

- Osim emotivne veze, Aleksandar je Jovanu ubacio u poslove, pomogao joj da završi školovanje u inostranstvu i postavio je da vodi jednu od njegovih firmi. Budući da je vrlo uspešan, trenutno im cvetaju ruže i zaista su srećni zajedno, ma koliko da su svi sumnjali u tu ljubav - zaključuje izvor.

Podsetimo, Ivana Peters i biznismen Aleksandar Peters stavili su tačku na svoj brak davne 2008. godine, posle čega su ostali u dobrim odnosima. Par se nakon četiri godine zabavljanja venčao 2005, a zajedno imaju ćerku Saru.

Republika

Foto: ATA Images

Ivana Peters

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading