OSVANUO VRELI SNIMAK TEE TAIROVIĆ: Od ovog prizora vam neće biti dobro, pevačica UBIJA KAKO MEŠA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.02.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Munjevitom brzinom se proširio na društvenim mrežama!

OSVANUO VRELI SNIMAK TEE TAIROVIĆ: Od ovog prizora vam neće biti dobro, pevačica UBIJA KAKO MEŠA! (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Popularna pevačica Tea Tairović već duže vreme pleni pažnju svojim provokativnim nastupima i seksepilnim izdanjima. Njen nedavni nastup ponovo je izazvao veliku pažnju javnosti, kako zbog zanosnog plesa, tako i zbog asimetrične haljine koja je privukla posebnu pažnju.

Tea Tairović je jedna od najtraženijih pevačica na estradi, a njeni hitovi redovno osvajaju top liste. Međutim, ono po čemu je takođe prepoznatljiva jeste njena izvajana figura koja je neretko tema razgovora na društvenim mrežama.

Njena pojava na sceni uvek izaziva burne reakcije publike, a nedavni provokativni snimak je izazvao pravu buru na internetu. Pevačicina zavodljiva pojava i energičan nastup ostavili su jak utisak na prisutne, ali i na sve koji su video materijal kasnije pogledali na društvenim mrežama.

 

 

Asimetrična haljina koju je Tea nosila tokom nastupa dodatno je istakla njenu zavodljivost i samouverenost na sceni. Njen stil odevanja često je predmet divljenja i komentara, a svaki njen modni odabir pomno se prati i analizira.

Ianče, jedan od njenih obožavalaca nedavno je istetovirao njen lik na grudima, što jasno svedoči o velikoj popularnosti i uticaju koji Tea Tairović ima na svoju publiku. Ovakav gest pokazuje koliko su njeni fanovi predani i posvećeni pevačici koja ih redovno oduševljava svojim nastupima i muzikom.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Tea Tairović

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading