ALBANSKA PEVAČICA SRAMNO PROVOCIRA SRBE: Traži se hitna DISKVALIFIKACIJA predstavnice na Evroviziji! Skandalčina (FOTO)

Autor:

Zabava

18.02.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog skandalozne objave albanske predstavnice na Evroviziji, traži se hitna diskvalifikacija iz takmičenja!

ALBANSKA PEVAČICA SRAMNO PROVOCIRA SRBE: Traži se hitna DISKVALIFIKACIJA predstavnice na Evroviziji! Skandalčina (FOTO)

Foto: shutterstock, printscreen/YouTube/Evrovision Song Contest

Reakcija predstavnice Albanije na ovogodišnjoj "Evroviziji", Besa Kokedhima, izazvala je kontroverze nakon što je putem Instagrama čestitala godišnjicu nezavisnosti Kosova. Njen post je izazvao negativne komentare, a mnogi se pitaju da li će organizacioni tim najpopularnijeg evropskog festivala muzike reagovati na ovu situaciju.

- Srećno slobodno i ponosno Kosovo! Vi ste srce Albanije i najslađa kolevka Albanije! Volim te! Slava mučenicima - napisala je ona.

Republika

Foto: instagram.com/besaofficial

Predstavnica Albanije na Evroviziji razbesnela Srbe

Nakon što je uputila čestitku, Besa je dobila brojne kritike, a mnogi su je optužili da je time direktno provocirala Srbe. Mnogi komentatori su izrazili očekivanje da se organizacioni tim Evrosonga oglasi povodom ovog događaja, dok su pojedini čak pitali da li će biti diskvalifikacije.

"Sramota", "Kome ona šta čestita i čije žrtve pominje?", "Besramno je da ovo uradi predstavnica na Evroviziji, hoće li biti diskvalifikacije?", samo su neki od komentara.

Republika

Foto: shutterstock, printscreen/YouTube/Evrovision Song Contest

Predstavnica Albanije na Evroviziji, Besa Kokedhima

Ovaj slučaj nije prvi put da albanski predstavnici izazivaju kontroverze na Evroviziji. Prošle godine, albanski predstavnici su takođe izazvali reakcije javnosti pokazivanjem dvoglavog orla, simbola velike Albanije. Ovaj potez takođe je bio predmet negativnih komentara i izazvao je tenzije sa srpskom publikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading