PRIČALI SU DA SAM SELJANČICA JER SAM DOŠLA IZ KRALJEVA! Đurišićka se prisetila detinjstva, evo kroz šta je sve morala da prođe! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.02.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo su me zezali vršnjaci, a ja sam počela da treniram džudo i tukla sam se!

PRIČALI SU DA SAM SELJANČICA JER SAM DOŠLA IZ KRALJEVA! Đurišićka se prisetila detinjstva, evo kroz šta je sve morala da prođe! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Snežana Đurišić

Folk pevačica Snežana Đurišić kaže da su je ismevali kad se iz Kraljeva preselila u Beograd, samo zato što je pričala drugačijim akcentom. Ona kaže da je to nije potresalo, jer je uvek zumela da se zauzme za sebe.

Sećam se da sam mnogo patila kad sam iz Kraljeva došla u Beograd s porodicom. Tamo sam imala divno detinjstvo i danas imam toplinu u grudima samo kad pomislim na taj kraj. Kad sam došla u prestonicu, zvali su me seljankom zbog naglaska koji sam imala, a ja, kako sam tvrdoglava po prirodi, namerno sam još i karikirala naglasak da bih druge nervirala. Dugo su me zezali vršnjaci, a ja sam počela da treniram džudo i tukla sam se, pa sam se izborila za svoje mesto. Na kraju sam mnogo učila i dobijala petice. Kad su me drugi učenici zadirkivali, nastavnici su govorili: "E mogli biste i vi malo da budete seljaci, pa da dobijete pet" - rekla je pevačica u emisiji "Iz profila", pa se osvrnula i na period srednje škole, kada je već poprilično ojačala i stala na noge:

Foto: prtintskrin kurir tv

Snežana Đurišić

 

Kasnije u muzičkoj školi sam stekla prijatelje s kojima sam i danas u divnim odnosima. Za mene je đačko doba ipak bilo prelepo, a čini mi se da ove mlađe generacije nimalo ne uživaju u blagodetima tog perioda. Drugima sam delovala uobraženo, ali nikad nisam bila nadmena. Kako je vreme prolazilo, ja sam izgradila sebe, tako da ljudima u prvom planu bude moja karijera, a ne to kakva sam privatno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading