BLAŠKO SE NE ODVAJA OD PRIJE! Zatekli smo pevačicinog menadžera u hit izdanju! Evo šta je radio ispred njene porodične kuće! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.02.2024

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je sin Aleksandar njena najveća podrška na koncertima i neretko i sam izađe na binu, mališana smo zatekli u dvorištu ove kuće!

BLAŠKO SE NE ODVAJA OD PRIJE! Zatekli smo pevačicinog menadžera u hit izdanju! Evo šta je radio ispred njene porodične kuće! (FOTO)

Foto: instagram/printscreen

Popularna pevačica Aleksandra Prijović se priprema za večerašnji koncert u Osijeku,  a naša ekipa bila je ispred njene porodične kuće u Belom Manastiru, gde je pevačica provela detinjstvo, a njena majka i dan-danas u istoj živi.

Mi smo, nakon što smo uslikali njenu porodicu zatekli i njenog menadžera Blaška u nesvakidašnjem izdanju! Naime, on se trudio da drži sve konce u rukama do početka koncerta, pa je prenosio stvari iz kuće u kola, i obrnuto, kako se slučajno nešto ne bi zaboravilo. Gledao je da maksimalno Priji pomogne oko svih priprema, a tu su bili i drugo članovi porodice, s kojima se pevačica opuštala pre nego što se popne na binu. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Blaško u akciji ispred porodične kuće

 

Kako je sin Aleksandar njena najveća podrška na koncertima i neretko i sam izađe na binu, mališana smo zatekli u dvorištu ove kuće, gde se igrao, upravo na mestu gde je odrasla njegova majka. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Blaško u akciji ispred porodične kuće

 

Kao i uvek, mali Aleksandar je bio veseo i nasmejan, a Aleksandra je sve vreme bila oko njega, jednako srećna što su baš tu gde jesu. Ovaj emotivan prizor privukao je pažnju i brojnih komšija, koje su prolazile i okupljale se, kako bi pozdravile popularnu pevačicu, koja će večeras napraviti spektakl u Osijeku.

Podsetimo, prilikom Aleksandrinog prvog koncerta u Zagrebu, naslednik joj je prišao i zamolio je da joj se pridruži na bini, što je nju rasplakalo, a kada je taj momenat došao, pevačica nije mogla da sakrije oduševljenje. Aleksandar je oborio publiku s nogu, a prisutni su ga pozdravili aplauzom i vriskom. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading