POTRESNO PRIZNANJE ALEKSANDRE MLADENOVIĆ: Nisam imala para da idem na more, bila sam samo jednom! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.02.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najboljih pevačica mlađe generacije, Aleksandra Mladenović, gostovala je u emisiji "Razotkrivanje" gde je bila potpuno iskrena, pa ispričala detalje iz detinjstva o kojima nikada do sada nije javno govorila, a uz sve to pokazala fotografije koje će naši gledaoci premijerno moći da vide.

Aleksandra Mladenović je specijalno za "Razotkrivanje" donela fotografije svoje porodice koje nikada do sada nije pokazala, a na kojima ćete pored njenog oca, majke, brata, snaje, prijatelja, kumova i ostalih, ekskluzivno moći da vidite kako je to izgledala pevačica kada je imala godinu dana, kada je bila u osnovnoj školi, kao i brojne druge fotke.

 

Uz slike iz detinjstva, Mladenovićka se prisetila bezbrižnog odrastanja, bezobzira na to što njeni roditelji nisu imali para da joj priušte sve u životu, pa je zbog lošeg finansijskog stanja sa roditeljima i bratom Aleksandra bila samo jednom na moru.

- Sećam se da sam prvi put sa mojima bila na moru u Baru, odnosno u naselju Šušanj u Baru. Tada smo bili prvi i poslednji put. Moji su radili poljoprivredu i nisu imali finansija da nas vode na more, rekla je Aleksandra najiskrenije za emisiju "Razotkrivanje" kod voditeljke Milene Videnović. 

Pored toga što je otvorila dušu o porodici koja živi u Samarinovcu kod Žitorađa, Aleksandra je rekla da ovog puta poslednji put priča o bivšem dečku Stefanu Čečaru sa kojim se ljubavni odnos završio veoma turbulentno, da je morala i policija da reaguje.

Takođe, Aleksandra je pričala o prijateljima na estradi, ali i lažnim prijateljima, odnosno neiskrenim koleginicama koje kad je vide glume da je vole, a čim joj okrenu leđa pričaju neistine o njoj. Uživajte u novom "Razotkrivanju" sa Aleksandrom Mladenović!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading