MUŽ NADE TOPČAGIĆ IDE NA OPERACIJU: Zglob mu je uništen, evo kako je došlo do stravične nezgode!

Autor:

Zabava

07.02.2024

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekskluzivno za Republiku se oglasio muž Nade Topčagić, koji je doživeo nezgodu.

MUŽ NADE TOPČAGIĆ IDE NA OPERACIJU: Zglob mu je uništen, evo kako je došlo do stravične nezgode!

Foto: e-stock/S.Kostić

Poznata pevačica Nada Topčagić trenutno boravi na planini Tari sa suprugom Zlatkom Đorđevićem, ali umesto uživanja u lepim februarskim danima, njihovo vreme je ispunjeno posetama bolnicama. Naime, Nada je otkrila da je opterećena poslom oko kuće i brige o suprugu, koji je nedavno zadobio ozbiljnu povredu ruke.

- Toliko posla imamo oko kuće, uživam tek kada sam u hotelu. Ovako ne mogu da se opustim, moram mnogo da radim, da sređujem - rekla je Nada za Informer.

- Došli smo pre pet dana, a odmah uveče je imao nezgodu. Ja sam mu kao neka ptica zloslutnica sve vreme govorila: "Nemoj da ideš oko kuće, ima puno leda". Bili smo u komšiluku da popijemo kafu, a kada smo se vratili, otišao je da zatvori kapiju. Tvrdio je da nema leda, ali ga je ipak bilo i pao je. Zdrobio je zglob desne ruke. Bukvalno je bolje bilo da je slomio ruku, ali ne, zdrobio je. Otišli smo kod doktora da mu pruže prvu pomoć, nisam znala ni koje su procedure. Čekala sam dva i po sata policiju. Snimio je zglob, a onda su nam rekli da moramo da idemo u Užice - dodala je Topčagićeva u jednom dahu.

Republika

Foto: Prva TV Printscreen

Nada Topčagić

 

Nakon što smo saznali da je Zlatko doživeo nezgodu, kontaktirali smo ga, a on nam je obasnio šta se dogodilo:

- Pao sam i malo skršio zglob,  moraću da operišem taj zglob... Padnem na zglob te ruke i skroz ga razmontiram, čistio sam sneg - izjavio je povređeni Zlatko.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zlatko Đorđević

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading