Brena otkrila da joj je muž prioritet: Boba mi je važniji od slave!

Autor: Sandra Stojanov

Zabava

23.03.2018

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena pristala je da učestvuje u projektu u kom se osvrće na svoju prošlost i priznaje da je u životu najvažnije to što je za bračnog partnera izabrala Slobodana Bobu Živojinovića jer bez njega ni na sceni ne bi bila srećna.

RepublikaFoto: Instagram.com/lepabrenaa
Lepa Brena i Boba Živojinović

 Naime, magazin Nedeljnik i McCann Truth Central Beograd povodom istraživanja "Istina o godinama" pokrenuli su akciju u kojoj javne ličnosti pišu pismo mlađem sebi i pismo starijem sebi, a u okviru koje je i Fahreta Živojinović napisala emotivnu poruku posvećenu običnoj mladoj devojci kakva je bila pre nego što je postala zvezda kakva je danas.

- Mudro biraj životnog saputnika. Vrlo važna odluka za ženu tvojih kvaliteta i karijere. Ako to odabereš pametno, i glavom i srcem, mnoge stvari kroz život teći će lakše. Podrška partnera biće veoma važna za tvoju emotivnu stabilnost - piše između ostalog pevačica u pismu mlađoj sebi i nastavlja:

- Jedino ako budeš srećna privatno sa svojom porodicom u svojoj dnevnoj sobi, bićeš srećna i na sceni. Ta dva kod žene koja postane majka postaju celina - zaključila je vlasnica "Granda".

Pevačica birala glavom i srcem, pa za životnog partnera nije htela omalenog harmonikaša s kojim se zabavljala pre zgodnog i slavnog tenisera

Folkerka se onda osvrnula i na svoju slavu.

- Pravićeš spektakularne koncerte, silazićeš helikopterom sa neba na stadione jer će biti toliko ljudi koji će želeti da te sretnu a neće moći da stanu u dvorane i hale. Tvoje ime biće sinonim za lepu i uspešnu ženu. Po tebi će se zvati zgrade, restorani... Imaćeš čak i lutkicu koja će imati tvoj lik i s kojom će se igrati devojčice. Voleće te i staro i mlado. Znaće te ceo svet - poručila je Fahreta u pismu samoj sebi, ali je u odnosu na sve to akcenat ostao na tome za koga se udala.

Inače, interesantno je pomenuti da se Brena pre Bobe zabavljala sa njihovim sadašnjim poslovnim partnerom Sašom Popovićem. Iako je sa njim palila i žarila osamdesetih godina prošlog veka, dok su bili u grupi Slatki greh, a kasnije je bračni par Živojinović sa njim izgradio i "Grandovu" imperiju, folk zvezda se ipak nije odlučila za omalenog harmonikaša kada je zasnivala porodicu, već za tada zgodnog i slavnog tenisera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading