FOLKER KRIO ISTINU O SINU, NJEGOVA SUPRUGA SVE OBELODANILA: Nakon OPERACIJA sada je sve otkriveno šta se dešava u porodičnom domu!

Autor:

Zabava

02.02.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena istina o sinu folkera Đanija, nakon operacije želuca!

FOLKER KRIO ISTINU O SINU, NJEGOVA SUPRUGA SVE OBELODANILA: Nakon OPERACIJA sada je sve otkriveno šta se dešava u porodičnom domu!

Foto: E Stock

Sin poznatog folkera Radiše Trajkovića Đanija, Marko Trajković prošle godine bio je na operaciji želuca, nakon čega je drastično smršao.

 

 

Đanijeva supruga, Slađa Trajković ispričala je nedavno kako je prošla operacija, ali i kako joj se sin oporavlja nakon ovog operacionog zahvata.

- Sve je to super prošlo, hvala Bogu, on je operaciju uradio u avgustu prošle godine - započela je Slađa Trajković, Đanijeva supruga.

 

 

- Sama procedura je bila kako treba, on je bio vrlo disciplinovan i tada i posle operacije. Sve to je trajalo tri dana, a kada se vratio, jako je vodio računa, prvih mesec dana nije mogao ni da jede. Nema nikakvu dijetu propisanu, jednostavno mnogo manje jede, pa i ne može.

- On je prezadovoljan kako je sve prošlo i kako je danas, a smršao je 42 kilograma - zaključila je Slađa.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Marko Trajković i Đani

 

Podsetimo, operacija želuca postala je sve zastupljenija u Srbiji, te mnoge poznate ličnosti sa lakoćom odlaze pod nož, kako bi na taj način smanjili kilažu. Miljana Kulić, Indira Aradinović Indi, Darko Lazić, Neća Lazić, ali i mnogi drugi su se upustili u ovaj operativni zahvat. 

Međutim, mnogi su imali i komplikacije, te je tako Miljana Kulić jedva izvukla živu glavu nakon operacije, te su joj se mesecima borili da ostane u životu. Komplikacije je imala i Indi, koja je morala ponovo da ide pod nož, kako bi joj se hirurzi izborili za život. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading