ČUVENI ČAK BAS IZ SERIJE "TRAČARA" STAJE NA LUDI KAMEN: Ovaj prizor slomiće mnoga ženska srca! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.01.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ed Vestvik zaprosio svoju dugogodišnju devojku Ejmi Džekson!

ČUVENI ČAK BAS IZ SERIJE "TRAČARA" STAJE NA LUDI KAMEN: Ovaj prizor slomiće mnoga ženska srca! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen, edwestwick

Glumac Ed Vestvik, poznat po ulozi u tinejdžerskoj seriji "Gossip Girl", odlučio je da stane na ludi kamen i zaprosi svoju dugogodišnju devojku Ejmi Džekson na veoma romantičan način. Romantični čin se dogodio tokom njihovog boravka u Švajcarskoj, u pauzi od skijanja, kada je Ed kleknuo i izgovorio sudbonosno pitanje. Sudeći po opisu objave na Instagramu, Ejmi je radosno pristala, što je izazvalo lavinu čestitki njihovih pratilaca na društvenim mrežama. Simbolično, u tom trenutku Ejmi je nosila belo ski odelo, dodajući dodatnu notu romantičnosti ovom posebnom trenutku.

Nakon što je Ejmi objavila vest o njihovom veridbi na svom Instagram profilu, usledile su brojne čestitke i izrazi oduševljenja. Fotografije koje su podelili sa svojim pratiocima otkrivaju delić atmosfere ovog važnog događaja, dok su simbolični detalji poput belog ski odela dodali posebnu notu celokupnom doživljaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Jackson (@iamamyjackson)


Ed Vestvik je stekao svetsku slavu ulogom Čaka Besa u popularnoj tinejdžerskoj seriji "Gossip Girl", gde je osvojio srca publike svojim harizmatičnim nastupom. Od tada, Ed je nastavio da gradi uspešnu glumačku karijeru, ali je sada, izgleda, rešio da započne novo poglavlje u svom privatnom životu. Njegova romantična prosidba u predivnom okruženju švajcarskih planina sigurno će ostati upamćena kao jedan od najlepših trenutaka u njihovim životima.

Ovaj romantični događaj budi interesovanje za sledeće korake ovog zaljubljenog para. Fanovi nestrpljivo iščekuju dalje vesti o planovima za venčanje i zajedničku budućnost, dok ostaju da se dive slikama sa predivnog mesta gde je Ed izgovorio sudbonosno "hoćeš li se udati za mene".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading