OŽENIO SE NAŠ POZNATI REPER: Član grupe Crni Cerak stao na LUDI KAMEN! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Zabava

29.01.2024

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni Biba izgovorio sudbonosno "Da"!

 

 

Popularni mladi reper Đorđe Bibić poznatiji kao Biba iz grupe Crni Cerak, juče je iznenadio sve svoje pratioce, kad je na svom zvaničnom profilu na društvenom mreži Instagram podelio snimke sa venčanja. Naime, Biba je juče stao na ludi kamen sa svojom dugogodišnjom devojkom Sarom. 

Njih dvoje su jako često delili svoje zajedničke, romantične trenutke na društvenim mrežama i mlađim generacijama su jedan od omiljenih parova na javnoj sceni. 

Na ovom venčanju našlo se i dosta poznatih ličnost, a pored njegovih kolega tu je bio i glumac Pavle Mensur, dok je za atmosferu i muziku bio zadužen pevač Peđa Jovanović

Na društvenim mrežama tokom celog dana su izlazile fotografije i video snimci sa venčanja mladog repera, a fanovi su tokom celog dana čestitali, iako neke devojčice nisu krile da im je "srce slomljeno" zbog ovog događaja. 

Inače, grupa Crni Cerak privlači veliku pažnju još otkako se pojavila na domaću javnu scenu. Oni imaju jako veliku podršku, o čemu je i jedan od članova Relja Despotović poznatiji kao Seksi govorio jednom prilikom. 

Mi vrlo često ne znamo šta naši fanovi rade, pa se tako dogodi da napadnu nekoga zbog nečega što je rekao o grupi. Mi o tome nemamo pojma i nismo za takve akcije, trudimo se da toj deci pokažemo pravu stranu jer smo i sami kao “Crni Cerak” prošli svašta - rekao je Relja Despotović Seksi u podkastu "Storytime".

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Seksi i Biba Crni Cerak

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading