JEDVA SAM VRATILA DUGOVE! Goga Sekulić progovorila o problemu s novcem, pomenula da joj je album bio promašaj!

Autor:

Zabava

26.01.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dešavalo mi se da odem kod Marine Tucaković ili kod Kobca i da im kažem da li mogu u delovima da otplatim ili dam kaparu.

JEDVA SAM VRATILA DUGOVE! Goga Sekulić progovorila o problemu s novcem, pomenula da joj je album bio promašaj!

Foto: Ata images

Pevačica Goga Sekulić kaže da je jedva uspela da vrati veliki dug koji je imala, a sve zato što je pozajmila novac da bi snimila album. Ona se prisetila i uspeha koji je imala sa nekim pesmama, dok je pojedine bile veliki fijasko.

- Za drugi album sam podigla album i po pre par godina sam otplaćivala, 300 hiljada franaka, švajcarac je varirao. Taj album se isplatio, a desilo mi se da snimim album i to bude promašaj. Dešavalo mi se da odem kod Marine Tucaković ili kod Kobca i da im kažem da li mogu u delovima da otplatim ili dam kaparu, i nikada nismo imali problem. Oni znaju da sam korektna - rekla je Sekulićka za portal Nova.rs, a ranije je za medije pričala da nikad nije bila materijalista:

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Goga Sekulić

 

Nisam tip žene koja pušta da novac bude najvažniji na svetu. On to svakako nije, ali ga treba imati. Najvažnije je zdravlje i to stalno pričam s meni dragim ljudima. To na vreme treba da se razgraniči. On može mnogo da nam olakša kada su neke stvari u životu u pitanju, ali ako čovek nije pametan, samo može da ga uvuče u probleme!  

Inače. Goga Sekulić je tokom studiranja pevala u Švajcarskoj u dva kluba koji je držao prijatelj njenog oca, a onda je 2000. godine odlučila da snimi album i u velikom stilu dođe na srpsku šou-biznis scenu.

Prvi album su joj radili Marko Kon i Kobac, a naslovna numera se zove „Ljubavnica“ i upravo ova pesma je jedan od njenih najvećih hitova, te se najviše peva po klubovima. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading