VERENIČKI PRSTEN NUDI DRUGOM MUŠKARCU: Pevačica raskinula vezu sa 16 godina STARIJIM dečkom, pa dala OGLAS!

Autor:

Zabava

24.01.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dunja Ilić je odlučila da proda svoj verenički prsten, nakon iznenadnog raskida.

VERENIČKI PRSTEN NUDI DRUGOM MUŠKARCU: Pevačica raskinula vezu sa 16 godina STARIJIM dečkom, pa dala OGLAS!

Foto: Privatna arhiva

Dunja Ilić

Dunja Ilić, nekadašnja pevačica, šokirala je javnost kada je prošlog septembra objavila da ju je verio 16 godina stariji partner. Međutim, sreća nije dugo potrajala, jer je ubrzo došlo do raskida. Nakon što je izgubila voljenog, Dunja je sebe nazivala udovicom, ali je ipak pronašla sreću pored znatno starijeg muškarca, o čemu je i sama pričala.

Nedavno, Dunja je šokirala svoje pratioce na društvenim mrežama objavom da prodaje verenički prsten po sniženoj ceni. 

Ova objava izazvala je brojne spekulacije o tome da li je ovo kraj ljubavi za Dunju ili je možda ipak simbol novog početka.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Dunja Ilić

 

- Hoće li neko da veri devojku, da mu prodam upola cene ovaj moj zadnji verečniki prsten? Znate da sam ga malo nosila, hvala Bogu - napisala je ona putem svog Instagram profila.

Jednom prilikom, Dunja Ilić je na Instagramu podelila zajedničke slike sa verenikom, uz misterioznu poruku koja je ostavila mnoge zbunjene.

- Od njih xy jedini čovek koga sam stvarno i koga ću verovatno zauvek voleti. Neko koga je život odveo od mene na jedno mračno mesto na kom nikada ne mogu da ga vidim. Svejedno. Ljubav je ista od prvog trenutka preko svih drugih koji su znali da ga neće zameniti i pristali na to. Verujem da će biti do poslednjeg trenutka... - napisala je tada Dunja Ilić, zbog čega je sada ova objava dodatno zbunila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading