NAJNOVIJE INFORMACIJE O ĐORĐU DAVIDU: Prijateljica stupila u kontakt sa njim, PROLAZI KROZ PAKAO!

Autor:

Zabava

22.01.2024

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljica Đorđa Davida se oglasila za Republiku i otkrila u kakvom je sada stanju!

NAJNOVIJE INFORMACIJE O ĐORĐU DAVIDU: Prijateljica stupila u kontakt sa njim, PROLAZI KROZ PAKAO!

Foto: e-stock, youtube.com/Zvezde Granda

Poznati muzičar i član žirija "Zvezda Granda", Đorđe David, doživeo je preksinoć saobraćajnu nesreću na magistralnom putu Kumanovo - Granični prelaz Tabanovce u Severnoj Makedoniji. U nesreći je tragično nastradala jedna žena iz Severne Makedonije, a rok muzičar je potvrdio svoje učešće u saobraćajki i otkrio sve detalje kako je do nje došlo.

Portal Republika stupio je u kontakt sa pevačicom Zoranom Pavić, inače bliskom prijateljicom Đorđa Davida, te nam je otkrila da je bila sa njim u kontaktu i da mu je poslala glasovnu poruku podrške:

Foto: Republika.rs

Zorana Pavić i Đorđe David

 

-  To se svakome može dogoditi, ko god, bilo šta ružno prokomentariše, mora da pođe od toga, to može svakome da se desi. Znam kroz kakav pakao prolazi. Ja sam poslala glasovnu podrške. Kao i u životu, i u saobraćaju su nepredvidive stvari, za koje možda nismo krivi, već nam se dese, nametnuto da se nosimo sa njima - ispričala je Zorana za Republiku. 

Podsetimo Đorđe David nakon saobraćajke se oglasio za medije i potvrdio šta se sve desilo te užasne noći:

 

- Tačno je, dogodila se nesreća sinoć na tri kilometra od makedonske granice. Navodno su devojka i njen saputnik izlazlazeći iz svog mesta ušli na auto put u suprotnom pravcu. Vozeći u suprotnom pravcu devojka naleće na automobil i direktno se sudara sa njim. Tom prilikom vozač automobila u koji je udarila je teško povređen, njemu se sad bore za život, dok je njegov saputnik lakše povređen. Devojka koja je vozila auto i udarila u njihov automobil je ugruvana, lakše povređena. Međutim, njen saputnik nije - otvoreno je ispričao David za Grand. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading