DVE NEDELJE POSLE POROĐAJA POZIRA U BIKINIJU: Šok transformacija Dejana Živković - manekenka izgubila 12 kilograma! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.01.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejena Živković za dve nedelje skinula 12 kilograma, pa pokazala svoje izvajano telo!

DVE NEDELJE POSLE POROĐAJA POZIRA U BIKINIJU: Šok transformacija Dejana Živković - manekenka izgubila 12 kilograma! (FOTO)

Foto: Instagram-

Dejana Živković

Dve nedelje nakon što je na svet donela svog drugog sina, Dejana Živković je iznenadila javnost svojom brzom i impresivnom transformacijom. Mlada majka je uspela da se vrati svojoj devojačkoj liniji nakon kratkog vremenskog perioda, što je izazvalo oduševljenje među njenim pratiocima na društvenim mrežama. 

Fotografija na kojoj Dejana pozira u bikiniju samo dve nedelje nakon porođaja privukla je veliku pažnju javnosti, a njen opis koji je naglasio gubitak od čak 12 kilograma dodatno je iznenadio njene fanove i pratioce na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Instagram.com

Dejana Živković dve nedelje nakon porođaja

Čestitke sa svih strana

Nakon što je podelila svoj uspeh na društvenim mrežama, Dejani su stigle brojne čestitke na račun brige o sebi i svom telu uprkos obavezama koje nosi nova uloga majke. Dejana je tokom trudnoće dobila 14 kilograma, a kako sada ističe, samo je dva kilograma dele do povratka na svoju idealnu kilažu.

Porodični život u luksuzu

Dejana Živković je udata za biznismena Filipa Simovića, sa kojim već ima dvoje dece. Porodica Simović živi u luksuznom beogradskom naselju, okružena brojnim poznatim komšijama među kojima se ističu Novak Đoković i Saša Kovačević. Ovaj luksuzni životni stil dodatno je privukao pažnju javnosti na Dejanin povratak u formu, naglašavajući njen uspeh u balansiranju između porodičnih obaveza i lične nege.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dejana Živković ispred porodilišta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading