CECINA SNAJKA U USKOJ HALJINI NA PREMIJERI FILMA ,,NEDELJA": Bogdana izdominirala u OVOM izdanju!

Autor:

Zabava

16.01.2024

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdana Ražnatović napravila je opštu pometnju!

CECINA SNAJKA U USKOJ HALJINI NA PREMIJERI FILMA ,,NEDELJA": Bogdana izdominirala u OVOM izdanju!

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Večerašnja premijera filma "Nedelja" bila je prilika da javnost vidi trudnu Bogdanu Ražnatović u jednom od retkih javnih pojavljivanja. Iako nije prošetala crvenim tepihom sa Anastasijom i Cecom Ražnatović, Bogdana je svojom pojavom privukla pažnju prisutnih. U elegantnoj haljini, istakla se svojim trudničkim stomakom, koji je bio jasno ocrtan.

 


Pored Bogdane, među prvima su stigli i drugi poznati gosti. Džejeva ćerka Ana došla je u pratnji svog supruga, pevača Adila Maksutovića, dok su se među zvanicama na premijeri našle i glumica Mina Sovtić sa ocem Mićom Sovtićem.

 

Ni Baja Mali Knindža sa suprugom Dijanom, ni Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađom, nisu propustili priliku da prisustvuju ovom događaju. Uz njih, poznate ličnosti poput glumca Alekseja Bjelogrlića, pevačica Marije Šerifović i Sanje Vučić, glumice Mione Marković, kompozitora Damira Handanovića sa suprugom, kao i minstarke Dubravke Đedović, takođe su uveličale premijeru svojim prisustvom.


Poznati folkeri, poput Baje Mali Knindže i Radiše Trajkovića Đanija, svojim prisustvom uveličali su premijeru filma "Nedelja". Njihove supruge, Dijana i Slađa, takođe su privukle pažnju svojim izgledom i elegancijom.

Iako nisu prošetale crvenim tepihom, Ceca Ražnatović i njena ćerka Anastasija stigle su na premijeru filma "Nedelja" i zablistale u elegantnim izdanjima. Njihov izgled privukao je mnogo pažnje prisutnih, koji su im upućivali brojne komplimente.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading