BIVŠU ZADRUGARKU NAPALI U SLOVENIJI: Devojka je UHVATILA ZA GLAVU i poljubila pred svima!

Autor:

Zabava

10.01.2024

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Krunić progovorila o neprijatnoj situaciji koju je imala u Sloveniji!

BIVŠU ZADRUGARKU NAPALI U SLOVENIJI: Devojka je UHVATILA ZA GLAVU i poljubila pred svima!

Foto: ST/Petar Divac

Bivša zadrugarka i pevačica Ivana Krunić doživela je neprijatnu situaciju na jednom od nastupa u Sloveniji. Naime, nepoznata devojka se tada popela na binu i pokušala da je poljubi, a ona se "zaledila".

- U Sloveniji sam imala jako neprijatnu scenu, kada me je jedna devojka uhvatila za glavu i pokušala da poljubi. U suštini nisam znala kako da reagujem tada, ali bilo je lepo - rekla je u emisiji9 "Puls Srbije" Ivana.

Podsetimo, Ivana je i ranije pričala o ovom događaju.

- Dok sam pevala, prišla mi je jedna devojka želeći da se slika sa mnom, ona je taj trenutak iskoristila, uhvatila me za glavu i poljubila u usta. Ali dobro, svakako da je bio muškarac drugačije bih odreagovala, ali da je bilo neprijatno, jeste - rekla je Ivana Krunić ranije u jednoj emisiji.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Ivana Krunić

Inače, Ivana planira da stane na "ludi kamen" sa Banetom Čolakom.

- Imali smo velika ulaganja, prvo u sam stan, pa u renoviranje, nameštaj, kuhinju, sobe... Svi znate koliko tu novca ode. Kad smo shvatili koliko smo se finansijski, ali i energetski potrošili, rešili smo da iskuliramo i još malo zaradimo. Nismo želeli da idemo posle svadbe u iznajmljen stan, veći mi je gušt da odemo u naše, gde znam da ćemo provesti ceo život - rekla je Ivana, a potom progovorila o novom terminu:

- Na proleće ćemo lepo, lagano. Imamo par solucija, ali smo više zakazali ljude koji će biti na toj svadbi. Što se tiče pevača, prvi koji nam je potvrdio je Bađi, bez njega ništa, u odnosu na njega se kroje termini. Imamo još par želja, ali ne bih da otkrivam, videćemo da li će ti pevači biti slobodni tada. Svakako ću se i ja u jednom trenutku latiti mikrofona, bez toga ne može da prođe slavlje - istakla je Krunićeva i otkrila da je njena odluka da na venčanju bude mnogo zvanica.

Republika

Foto: St/N. Pančić

Ivana Krunić i Bane Čolak

- Na trenutke kažem ja bih nešto intimnije, spontanije, a onda sam pre neki dan, kad smo krenuli na put, videla kolonu automobila sa svadbe i svi trube, tad sam rekla da hoću veliku svadbu, da svi ljudi koje poznajem i volim budu tu. Bolje da ne razmišljamo, nego da pozovemo sve. Biće u Beogradu, tu je najbolje, na proleće - otkrila je Ivana za "Telegraf", a kako navodi, u Čolaka ima potpuno poverenje i kaže da je uz njega postala "čovek".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading