NAŠU PEVAČICU TRAGEDIJA SLOMILA NA POLA, A ONDA SU JOJ JAVILI ŠOK VESTI: Evo šta je Goca Tržan morala da uradi nakon SMRTNOG SLUČAJA!

Autor:

Zabava

09.01.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan otkrila veliki deo svoje prošlosti.

NAŠU PEVAČICU TRAGEDIJA SLOMILA NA POLA, A ONDA SU JOJ JAVILI ŠOK VESTI: Evo šta je Goca Tržan morala da uradi nakon SMRTNOG SLUČAJA!

Foto: Blic TV printscreen

Poznata pevačica Goca Tržan nedavno je gostovala u jednoj emisiji gde je otvorila dušu i progovorila o intimnim detaljima iz svog privatnog života. Jedan od trenutaka koji je izdvojila bila je smrt njene bake Cvete, koju je Goca izuzetno volela. Emotivno je opisala kako je sa porodicom prošla kroz taj težak period, ističući da je odlazak bake Cvete ostavio neizbrisiv trag u njenom srcu.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Goca Tržan

 

Nikada neću zaboraviti kada mi je baka Cveta preminula, koju sam volela najviše na svetu, mi smo je sahranili, ja sam uveče otišla da pevam - rekla je pevačica.

Pevačica je takođe dotakla temu svog braka sa Ivanom Marinkovićem, ističući da je ta tema prisutna kroz ceo njen život, iako joj nije jasan razlog za to. Istakla je da ne želi da senka prvog braka utiče na njen trenutni život i vezu sa sadašnjim suprugom. Naglasila je da je u sadašnjem braku i vezi provedla više vremena nego u prethodnom, te da ne želi da prošlost bude teret za sadašnjost.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Goca Tržan intervju

 

Mene ne prati senka prvog braka. To neko drugi želi da iskoristi. To je bilo pre 13 godina, ja sam tri puta duže u braku i u vezi sa svojim sadašnjim suprugom, nešto što sam bila ukupno u vezi i braku sa svojim prvim mužem - rekla je Goca u emisiji "Biseri sa Vanjom Bulićem" na Blic televiziji.

Goca Tržan je još jednom pokazala svoju iskrenost i otvorenost o ličnim temama, pružajući publici uvid u delove svog života o kojima retko govori javno. Njeni iskreni i bez dlake na jeziku odgovori su naišli na pozitivne reakcije kod publike, koja je prepoznala autentičnost u njenim rečima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading