"JA SAM POLU MUŠKO" Katarina Grujić priznala sve detalje iz braka sa FUDBALEROM!

Autor:

Zabava

30.12.2023

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujič otkrila da se u mnogim situacijama ponaša kao muškarac!

"JA SAM POLU MUŠKO" Katarina Grujić priznala sve detalje iz braka sa FUDBALEROM!

Foto: ST/ D. Kadić, Shutterstock

Katarina Grujić, popularna folk pevačica, nedavno je gostovala u emisiji "Amidži šou" gde je odgovarala na različita pitanja, među kojima se našlo i jedno vrlo neobično.

Naime, voditelj Ognjen je postavio pitanje da li bi radije bila muško ili se probudila u bordelu, na šta je Katarina sa šarmantnim osmehom odgovorila da se ponekad ponaša kao muškarac u određenim situacijama, te da je mnogi porede sa svojim ocem. Ova izjava je izazvala pažnju publike i dodatno istakla Katarininu samouverenost i svojevrsnu unikatnost u javnom prostoru.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Katarina Grujič

 

- Ja sam polu muško... ponašam se ko muškarac u nekim situacijama! Mnogi mi kažu da se ponašam kao moj tata, moj Gruja - rekla je Katarina!

Praznici su vreme kada mnogi ukrase svoje domove, a Katarina Grujić nije izuzetak. Ona prazničnu atmosferu provodi u svom skupocenom apartmanu u Beogradu, čija vrednost iznosi čak 600.000 evra.

 

Katarina se potrudila da dom ukrasi do najsitnijih detalja, a na društvenoj mreži Instagram podelila je sa svojim pratiocima fotografiju u kojoj zajedno sa svojom ćerkicom Katjom ukrašava jelku koja je dosezala do plafona, sa prelepim zlatnim ukrasima. Ova slika je otkrila Katarininu toplinu i posvećenost porodičnim vrednostima, što je izazvalo veliko interesovanje javnosti.

Kroz svoje javne nastupe i privatne trenutke, Katarina Grujić pokazuje različite aspekte svog života, ističući svoju jedinstvenost i autentičnost, čime osvaja simpatije publike i ostavlja neizbrisiv trag u domaćoj javnoj sceni.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading