PORODIČNA IDILA VULETIĆA: Mladen i Jelena najavili proširenje porodice, 2023. je bila njihova godina!

Autor:

Zabava

01.01.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Vuletić za Republiku sumirala utiske 2023. godine i otkrila kakve planove ima za narednu!

PORODIČNA IDILA VULETIĆA: Mladen i Jelena najavili proširenje porodice, 2023. je bila njihova godina!

Foto: Snezana Medic

Bivša zadrugarka Jelena Vuletić za Republiku sumirala je utiske 2023. godine i progovorila o porodičnom životu sa suprugom Mladenom Vuletićem i dve ćerke, Milom i Mionom

U ovoj godini si po drugi put postala mama, koliko ti je dolazak druge bebe promenio život?

Dolazak druge bebe je naš život učinio lepšim i boljim, srećnijim. Mila je dobila sestru i mnogo je voli, mazi i stalno traži da je ljubi, a nama kao roditeljima je puno srce kada vidimo dve tako male devojčice između kojih se rodila takva ljubav i povezanost

Kakvi su tvoji i Mladenovi planovi za doček Nove godine? Da li ćete biti u krugu porodice ili ćete dati sebi malo oduška i izaći u provod? 

Za novogodišnju noć ćemo biti naravno da svojom decom i ne možemo da ih ostavljamo i idemo u provod kad se dočekuje Nova godina, ispraća stara. Želim da naša deca pamte sve te praznike po tome da su roditelji bili uz njih i sa njima, to i jeste draž praznika, kada je porodica na okupu. Dolaze nam naravno kumovi, familija i svi ćemo zajedno dočekati Novu godinu, okruženi ljubavlju i ljudima koje volimo. Meni je u secanju ostala svaka Nova godina kada sam mala bila i prisustvo roditelja i želim da i moja deca dočekuju praznike sa roditeljima. Nama je svaka Nova godina lepša otkad su se one rodile i to je ono što smo želeli, porodičnu idilu. Za reprizu ćemo otići sa prijateljima na muziku, ali mi i kada izađemo jedva čekamo da dođemo kući i zagrlimo decu. Mnogo smo vezani i Mladen i ja za niih dve.

Da li postoji neka želja koju niste ostvarili u 2023. godini i zacrtali ste da je ispunite u narednoj? 

-  2023. je definitivno naša godina, Milin prvi rođendan smo slavili, Miona se rodila, Mladen i ja smo se venčali pred Bogom, krstili smo decu, sve ono najlepše što čovek može da doživi mi smo doziveli u 2023. Postojala je samo jedna želja koja mi nije ispunjena, a to je da mi ujak ozdravi. Izgubili smo ga i to je veliki naš gubitak u 2023. godini

Kakvi su vam planovi za narednnu godinu i da li u narednom vremenskom periodu imate želju da dodatno proširite porodicu? 

Planovi za godinu koja dolazi su nam veliki, tiče se porodicne, kuće, imanja, mog povratka na posao. Imamo i privatni biznis koji se jako lepo razvio i sledeća godina će nam biti baš radna. Naravno da planiramo i proširenje porodice Bože zdravlja ali sada ćemo malo da pauziramo jer i ja moram da se oporavim od dva carska reza, a i sačekaćemo da nam devojčice malo porastu. Mladen i ja uživamo u roditeljstvu i zato nećemo stati sa proširenjem porodice. Vašim dragim čitaocima želim samo zdravlja u narednoj godini i da su za stolom svi koje volimo, a za ostalo ćemo se snaći. Srećna Nova godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading