OGLASIO SE NOVI DEČKO DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Voditeljka krije PRAVOG FRAJERA!

Autor:

Zabava

22.12.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević podelila intimnu prepisku sa novim frajerom!

OGLASIO SE NOVI DEČKO DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Voditeljka krije PRAVOG FRAJERA!

Foto: ST/Dragan Kadić

Dušica Jakovljević

Popularna voditeljka Dušica Jakovljević mesecima je uspešno čuvala svoj ljubavni život daleko od očiju javnosti, ali izgleda da sada ima novog dečka. Na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, Dušica je objavila nekoliko intrigantnih statusa koji su privukli pažnju javnosti.

U jednom od statusa, Dušica je napisala: "Postoji telepatija između dva srca", a potom dodala:

Foto: Instagram.com

Dušica Jakovljević Instagram

 

- Onaj koji te čuva, najbolje zna ko si - uz emotikon plavog srca. Ova tajanstvena poruka sugeriše na to da je Dušica pronašla novu ljubav, a to je dodatno potvrđeno kada je objavila status u kom je pomenula svoj horoskopski znak Škorpiju i nagovestila da je njena nova simpatija Devica.

Foto: Republika TV

Dušica Jakovljević intervju


Dušica, inače majka dvoje dece, nije često delila detalje o svom privatnom životu. Mnoge je zanimalo ko je njen bivši suprug, sa kojim ima ćerku Anđelu i sina Ognjena. Kako je otkrila, reč je o Aleksandru Miljušu, a njih dvoje su se upoznali dok su radili za produkcijsku kuću "Emoušn". Razveli su se tri nedelje pre nego što je Dušica dala izjavu za medije u aprilu 2022. godine, iako su već duže vreme bili rastavljeni.

Inače, Dušica je sada podelila fotografiju, odnosno privatnu prepisku, po svemu sudeći sa novim dečkom, koji joj je izjavio ljubav, što možete videti u nastavku:

Foto: Instagram.com

Dušica Jakovljević Instagram

 


Dušica je istakla da je njihov razvod bio posledica problema u braku, ali da ne želi da komentariše detalje koji bi mogli da štete njenoj deci. Ovo otkriće je izazvalo dodatnu pažnju javnosti, koja je uvek bila znatiželjna kada je reč o životu ove popularne voditeljke.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading