Nikad viđeno na ovim prostorima: Dragana sa bilbora šalje poruku ljubavi obožavaocima! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.12.2023

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković obradovala fanove!

Nikad viđeno na ovim prostorima: Dragana sa bilbora šalje poruku ljubavi obožavaocima! (VIDEO)

Foto: Miomir Milić

Tokom karijere Dragana Mirković mnogo puta pomerala je granice kada je produkcija u pitanju i mada smo mislili da smo dosad sve već videli, regionalna zvezda uspela je da nas razuveri kada je uspela da na posterima i bilbordima  - oživi!

U želji da se publici zabhvali za ljubav i podršku koju joj pružaju, Dragana je na svom zvaničnom sajtu www.dragana.at postavila qr kodove za fejsbuk i instagram na kojima je moguće skinuti njen specijalni filter. Kada se taj filter usmeri ka posterima ili bilbordima pojavljuje se trodimenzionalni snimak na kome Dragana šalje poljupce i zvezdice obožavaocima.

 

 

Među prvima ovo je primetila pop diva Jelena Karleuša koja je sa pratiocima na društvenim mrežama podelila snimak gigantske Dragane na spoljašnjosti Arene u kojoj će 29. i 30. decembra održati koncerte.

Svim srcem uz ovu ženu koja će uskoro održati dva koncerta u Areni – napisala je Jelena Karleuša na Instagramu.

 

 

Dragana je naravno preuzela ovu objavu a tokom dana mnogi fanovi potražili su njene postere i bilborde da bi preuzeli specijalnu poruku koju im je snimila. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading