ANGELLINA POD STRAŠNOM TREMOM! Nikad iskrenija pred kamerama, otvorila dušu o koleginicama, pa poslala poruku Mariji Šerifović!

Autor: G.D. / M.I.

Zabava

18.12.2023

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Angellina je nikad iskrenije komentarisala koleginice i otkrila o čemu mašta.

Anđela Vujović, poznatija kao Angellina, srpska je pop pevačica koja je prepoznatiljivost stekla pesmama "Budi u blizini“ i "Pile moje“, te duetskom pesmom sa Tarom Stojanović pod nazivom "Gad“. Rođena je 1997. godine u Beogradu, gde i danas živi i radi.

Angellina je danas održala promociju svog novog albuma, a prisutne je zasenila pojavom i večerašnjim stajlingom. Pevačica uvek privuče pažnju zanimljivom odevnom kombinacijom, a danas je zablistala u svečanoj, dugoj haljini. 

Mi smo se našli na licu mesta i porazgovarali sa pevačicom, a ona nam je otvorila dušu o uspehu, koleginicama i svojim željama za narednu godinu:

Republika

Foto: Republika

Angellina

 

- Mnogo mi se sviđa što se vraćaju albumi i što sve više izvođača izbacuje albume, pod nekom sam tremom večeras, trudila sam se i mislim da je ispalo kvalitetno, ne mogu da budem sad srećnija. Svaka pesma je autorska, ali omiljena mi je "Jedno srce". Za neke me je baš ponela inspiracija, definitivno svaku pesmu osećam. Sve pratim i sve gledam, mnogo mi je drago kad moje koleginice naprave uspeh, kao Aleksandra i Milica. Zahvalna sam na zdravlju, ljubavi i podršci, koje imam od prijatelja, generalno sam zahvalna na svemu - priznala je Angellina.

Takođe, upitali smo Angellinu da li je čula da se njena koleginica, Marija Šerifović, ostvarila u ulozi majke i da li bi joj nešto poručila, sada ovako javno:

- Što se Marije Šerifović tiče, poželela bih joj sreću, sve najbolje mislim o tome i čestitala bih - rekla je Angellina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading