MARKO SIMONOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU: Evo ŠTA KAŽE nakon PRVOG SAMOSTALNOG trenerskog angažmana!

Autor:

Sport

18.12.2023

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši reprezentativac Srbije presrećan zbog novog posla.

MARKO SIMONOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU: Evo ŠTA KAŽE nakon PRVOG SAMOSTALNOG trenerskog angažmana!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Marko Simonović

Marko Simonović novi je trener Radničkog iz Kragujevca

Ovo je prvi samostalni trenerski posao za bivšeg reprezentativca Srbije, koji je trenerski angažman imao na klupi Crvene zvezde Meridianbet 2022. godine, kada je bio pomoćnik Vladi Jovanoviću.

Radnički u prvih 14 kola Košarkaške lige Srbije ima skor  8-6.

Klub je dosad vodio mladi stručnjak Stevan Mijović, koji je otišao u FMP, kako bi zamenio Nenada Stefanovića. U međuvremenu je Kragujevčane predvodio Darko Brajković.

Simonović je presrećan nakon pružene prilike.

Republika

Foto: KK Crvena zvezda

Marko Simonović kao pomoćni trener Crvene zvezde Meridianbet

 

- Prvi samostalni posao za mene, jakos sam srećan i uzbuđen. Prvenstveno bih se zahvalio čelnim ljudima kluba na pruženoj šansi i poverenju - počeo je razgovor za naš portal Republika.rs Marko Simonović.

O ambicijama Kragujevčana.

- Ambicije su da iz dana u dan izgledamo sve bolje i da napredujemo. Očekuje nas ozbiljan rad, a verujem u ekipu. Radujem se narednom periodu, očekuju nas lepe stvari. Potrebno je vreme da se igrači upoznaju sa mojim načinom rada, a i da ja upoznam njih -  rekao je bivši reprezentativac Srbije.

O stanju u Košarkaškoj ligi Srbije.

- Pratim domaću ligu, generalno stvarno gledam mnogo utakmica svih liga. Mi smo košarkaška nacija, pregršt je talentovanih momaka, a to potvrđuju i rezultati koje ostvarujemo sa nacionalnim timom. KLS je spoj mladosti i iskusnih igrača, pravih profesionalaca, a liga je mnogo bolja nego što se možda misli - zaključio je Simonović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading