DUŠICA JAKOVLJEVIĆ ČESTITALA SNS NA USPEHU: Voditeljka ponosna na REZULTATE glasova na izborima u Srbiji!

Autor:

Zabava

17.12.2023

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević čestitala na osvojenim glasovima SNS!

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ ČESTITALA SNS NA USPEHU: Voditeljka ponosna na REZULTATE glasova na izborima u Srbiji!

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen

Voditeljka Dušica Jakovljević oglasila se na svom Instagram profilu nakon što se premijerka Ana Brnabić obratila naciji nakon završenih izbora u Srbiji. Dušica je čestitla SNS i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na postignutim rezultati.

Foto: Instagram.com

Dušica Jakovljević pružila podršku SNS

 

Podsetimo, premijerka Srbije Ana Brnabić obraća se u izbornom štabu SNS.

Prema 50 procenata obrađenih glasačkih mesta, ja želim građanima da saopštim da lista "Srbija ne sme da stane" 47,1 odsto glasova. SNS će sama imati više od 125 mesta u parlamentu - rekla je Brnabić prilikom obraćanja medijima.

Podsetimo, Danas su se u Srbiji održavali izbori za poslanike Skupštine Srbije i Skupštine Vojvodine, kao i lokalni izbori u 65 opština i gradova. Ovo su 14. parlamentarni izbori od uvođenja višestranačja u Srbiji, a na 8.273 biračkih mesta svoje pravo može da iskoristi 6.500.666 upisanih birača. Biračka mesta biće otvorena od 7.00 do 20.00 časova.

Na današnjim izborima pojavile su se mnoge poznate ličnosti među kojima su se pevačice Jelena Karleuša, Ceca Ražnatović, Barbara Bobak, Goca Lazarević, kao i Saša Matić, Lidija Vukićević, Zorica Brunclik i Kemiš, ali i mnogi drugi pripadnici džet seta. 

 

Karleuša je nedavno imala životnu ispovest, gde je govorila o svom privatnom životu, problemima u braku sa Duškom Tošićem i ostalim temama koje su interesovale javnost, a sada je otkrila kako se oseća i da li je zadovoljna.

- Ne mogu da kažem da sam zadovoljna, ja sam uvek iskrena, kažem šta mislim. Nekad se to ljudima dopadne, nekad ih naljuti. Ali to sam uvek ja... Ja ne mogu da pobegnem od sebe. Možda me samo ranije to nisu pitali... Ali možda je to trebalo da se zna. Da znaju Balkan i Srbija! Bilo je dosta predrasuda i nepravde - istakla je Karleuša.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading