PRIJA OSTALA BEZ GLASA: Hitno prepisana terapija!

Autor:

Zabava

12.12.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred koncert u Zagrebu pevačica naišla na ozbiljne poteškoće!

PRIJA OSTALA BEZ GLASA: Hitno prepisana terapija!

Foto: Republika.rs

Poznata pevačica Aleksandra Prijović doživela je zdravstveni problem neposredno pre odlaska na rasprodati koncert u zagrebačkoj Areni. Kako su preneli mediji, pevačica se nekoliko dana pre putovanja u Hrvatsku ozbiljno razbolela, te je morala da potraži medicinsku pomoć. Prema informacijama iz "Kurira", Prijovićeva je zbog jake prehlade umalo izgubila glas, što je zahtevalo hitnu intervenciju lekara.

Izvor blizak pevačici je otkrio da se Aleksandra preforsirala u poslednje vreme, što se odrazilo na njen glas. Nakon neuspešnih pokušaja da se izleči sama, pevačica se obratila lekarima koji su joj propisali adekvatnu terapiju, uključujući infuzije i strogo mirovanje. Situacija je bila toliko ozbiljna da je lekarska ekipa dolazila u njenu kuću kako bi joj davala infuzije, a savetovano joj je da ne putuje i da ne forsira glas kako bi se izbegle dodatne komplikacije.

Republika

Foto: Vladimir Luki, Shutterstock

Aleksandra Prijović

Izvor je otkrio da je Prijovićeva bila pod terapijama i infuzijama tokom boravka u Zagrebu, te da je bila veoma teško na probi pred koncert. Pevačica je bila svesna da nije u stanju koje publika očekuje od nje, pa se trudila da maksimalno štedi glas. Nakon završenih koncerata u Areni, Prijovićeva se vratila u Beograd gde je nastavila sa terapijama i kućnim lečenjem kako bi se oporavila pred naredne nastupe.

Nakon završenih koncerata u Zagrebu, pevačica se posvetila oporavku i pripremama za dva nova koncerta koji je očekuju u Tuzli. Odlučila je da se ne forsira i da maksimalno štedi glas kako bi bila spremna za nove izazove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading