POZNATA GLUMICA ISKASAPILA MAJKU I BABU SATAROM! Pre dve decenije brutalno ih je ubila, a onda je sve priznala: MAMA ME JE STALNO VREĐALA, nisam mogla više da izdržim!

Autor:

Zabava

11.12.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predviđali su joj blistavu karijeru, ali nakon jezivog zločina na sve je stavljena tačka.

POZNATA GLUMICA ISKASAPILA MAJKU I BABU SATAROM! Pre dve decenije brutalno ih je ubila, a onda je sve priznala: MAMA ME JE STALNO VREĐALA, nisam mogla više da izdržim!

Foto: printscreen

Teodora Viktorović pre 22 godine igrala je u filmu "Virtualna stvarnost" sa Nikolom Đuričkom i Draganom Nikolićem i tada su joj predviđali blistavu karijeru, međutim, pre nekoliko godina počinila je stravičan zločin i time stavila tačku na svoju karijeru.

Republika

Foto: printscreen

Teodora Viktorović

Naime, Teodora je u martu 2015. godine satarom ubila na spavanju majku Ljiljanu (61) i Ivanku Đukić (90). Ona je osuđena na 20 godina zatvora za brutalno ubistvo majke i bake u njihovom zajedničkom stanu u Mileševskoj na Vračaru.

Kako su preneli tada mediji, lekari su je potom odveli u bolnicu gde je ustanovljeno da u rektumu ima kesicu sa drogom, odnosno prahom braonkaste boje.

Inače, Viktorovićeva kaznu izdržava u Kazneno-popravnom zavodu u Požarevcu. Kako su tada pisali mediji, Teodora se branila time da je dugi niz godina trpela psihičku torturu i mučenje majke i bake, koje je inače, obožavala. One su, kako je ispričala, od nje uvek očekivale više od onoga što je pružala i stalno su bile nezadovoljne njome - bilo da je reč o tome što nije bila uspešna kao glumica, do toga da im nije odgovarao njen izbor partnera.

Teodora je tada rekla da se trudila da prebrodi porodične svađe i udovolji svima u kući, naročito deci, koju obožava. Nekad je u tome uspevala, a nekad je, kako je rekla, pribegavala lekovima za smirenje i - alkoholu. To se, kako je priznala, dogodilo i u ponedeljak ujutru. Prethodne noći, popila je, zbog velike napetosti i nervoze, veću količinu sedativa. Ujutru se, posle uobičajenog nipodaštavanja, vređanja i svađe sa majkom i bakom, okrenula i alkoholu. Nije više mogla da izdrži i onda joj se "sve smračilo", te je posegnula za satarom...

- Majka me je stalno vređala i nije prestajala da to radi. Mnogo smo se svađali. To više nisam mogla da izdržim - pričala je tada ravnim glasom Teodora na saslušanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading