PLJUGICA POVREĐEN! Isplivali svi detalji, fotografija preplašila fanove!

Autor:

Zabava

07.12.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper je objavio fotografiju, na kojoj se vidi da je povređen, fanovi se pitaju o čemu se radi.

PLJUGICA POVREĐEN! Isplivali svi detalji, fotografija preplašila fanove!

Foto: ATAImages

Reperi Dragomir Despić Desingerica i Luka Bijelović Pljugica potvrdili su da će prestati zajedno da snimaju pesme i da će se povetiti solo karijerama. Ova vest u medijima je jako odjeknula, a iako su jedno vreme ratovali po društvenim mrežama i medijima, bivši dvojac je, po svemu sudeći, uspeo da smiri strasti i zakopa ratne sekire. 

Otkako su saopštili da od januara neće nastupati zajedno još više se prati svaki njihov korak, a nova Lukina objava preplašila je njegove fanove. 

Naime, on je objavio fotografiju, tačnije selfi, a svi su primetili "flaster" na njegovom nosu, što je brojne pratioce zabrinulo.

Reper se nije oglašavao posle, te nije poznato šta se dogodilo, a očigledno je u pitanju manja povreda.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Podsetimo, Pljugica je nedavno podelio fotografiju kako mu je ekser probušio gumu i priznao da sumnja da je na njega neko bacio crnu magiju. 

- J*beš mi sve ako mi neko nije bacio crnu magiju - napisao je tada Pljugica uz fotografiju koju je podelio na storiju na svom profilu na društvenoj mreži Instagram. 

Inače, Pljugica je omiljen među mlađom populacijom, što govori i situacija koja se dogodila na ovogodišnjem Sajmu knjiga. On nije mogla da prođe neprimećeno, a zbog velikog broja obožavalaca, moralo je da se reaguje i pozove obezbeđenje.

Dok je Luka šetao štandovima, horda mlađe publike ga je opkolila i stvorila pravi haos. Fanovi su se gurkali da bi se približili svom idolu, želeći da se fotografišu sa njim i da dobiju njegov autogram. Gužva je bila toliko velika da je intervencija obezbeđenja bila neophodna kako bi se sprečile neprijatnosti i povrede.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading