PRIJIN SIN ZVEZDA U ZAGREBU: Sve vreme se veseli sa BAKOM, a evo šta rade Filip i menadžer Blaško! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

01.12.2023

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika donosi vam materijal sa lica mesta!

PRIJIN SIN ZVEZDA U ZAGREBU: Sve vreme se veseli sa BAKOM, a evo šta rade Filip i menadžer Blaško! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

 

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović otvorila je svoj prvi koncert u Areni Zagreb, od pet koliko je zakazala. Pevačica se pojavila u nikad izazovnijoj haljini, sa dubokim dekolteom.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović

- Još jednom, dobro veče, Zagreb. Moram da vam priznam jednu stvar. Pred sami koncert isplaniram šta želim da kažem, ali imajući u vidu sve ono što se izdešavalo poslednjih par meseci, shvatila sam da ne znam šta da kažem, sem hvala. Hvala za ljubav, za podršku, hvala što smo zajedno uradili nešto što nikad nije odrađeno. Vratiću vam pesmom, svojim srcem i svojom dušom. Želim da uživamo svi zajedno. Hajde da napravimo najveću žurku - rekla je Aleksandra na početku koncerta.

Ekipa portala Republika nalazi se na licu mesta i prati ovaj događaj. Prvo smo usnimili Prijinu babu i dedu, a potom i sina Aleksandra, koji se veselio uz mamine hitove zajedno sa svojom bakom Borkom Mihajlović i njenim partnerom. Snimak možete pogledati na početku ovog teksta.

Republika

Foto: Republika.rs

Blaško, Prijin menadžer

Uspeli smo da uhvatimo i Prijinog menadžera Danijela Blažića Blaška, koji se pozdravljao sa članovima tima i pratio svaki deo koncerta.

Filip Živojinović je takođe u Zagrebu, a pretpostavlja se da se nalazi van kamera i kontroliše produkcijski deo, kao i na svakom prethodnom koncertu svoje supruge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading