PRIVATNA FOTKE UNE ČOLIĆ IZ KUPATILA: Čolina ćerka U ČIPKI, grudi mame na greh!

Autor:

Zabava

01.12.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Una Čolić izdominirala!

PRIVATNA FOTKE UNE ČOLIĆ IZ KUPATILA: Čolina ćerka U ČIPKI, grudi mame na greh!

Foto: instagram.com/unacolic

Una Čolić

Starija ćerka Zdravka Čolića na društvenim mrežama veoma je popularna. Svoj život Una pokazuje do detalja, te je tako sada objavila privatnu fotku iz toaleta, a njen dekolte mamio je uzdahe njenih pratilaca. 

Lepa Una je izgleda izvrsna domaćica, a ona je nedavno pokazala na mrežama umeće je koje mnoge starije žene imaju muke da savladaju.

Međutim, Una je sada sve iznenadila fotografijom iz toaleta, u kom je pozirala, a prilikom poziranja, istakla je svoje bujne grudi u čipkanoj majčici, a komentari su se samo nizali. Unini pratioci su oduševljeni njenim izgledom, kao i inače. 

Foto: Instagram.com

Una Čolić Instagram

Podsetimo, Zdravko Čolić govorio je nedavno o svojoj porodici:

- Ponosan sam na svoju malu porodicu, šmizle, dve devojčice, sada već devojke. Žena se brine više. Kada bi bilo do mene, sve bih dopustio. Ona mene kritikuje, ali to je tako. Sa druge strane, ne mogu biti previše strog, to je nekako teško, u momentima mogu malo da se uozbiljim. Uglavnom sam popustljiv - kazao je Čola nedavno za televiziju "E".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading