PEVAČICA SE ZAKUCALA U DRVO, PARČE JOJ OSTALO U GLAVI: Zbog ovoga ima trajne posledice!

Autor:

Zabava

29.11.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Mikuć imala je mezgodu zbog kojih i dalje ima posledice!

PEVAČICA SE ZAKUCALA U DRVO, PARČE JOJ OSTALO U GLAVI: Zbog ovoga ima trajne posledice!

Foto: printscreen/TV Prva

Pevačica Marija Mikić je otkrila javnosti da i dalje trpi posledice nezgode koju je imala kao dete. Naime, Marija je ispričala da je udarila glavom u drvo i da joj je tom prilikom komad ostao u glavi. 

- Kad sam bila mala udarila sam glavom u drvo i ostalo mi je parče u glavi i sad kucnem u drvo, tačnije u glavu, evo možeš da pipneš - kazala je Mikićeva za Blic. 

I pored ovog nezgodnog incidenta, Marija i dalje normalno funkcioniše i uživa u svojoj ulozi majke, budući da ima devojčicu i dečaka sa suprugom Jovanom. Nedavno su se preselili u novu kuću vrednu 500.000 evra, što je izazvalo dosta pažnje u medijima. Marija je otkrila da su ovom kupovinom ostvarili svoje snove i da su uložili puno truda u uređenje doma.

Pevačica je priznala da su kupovinom ove kuće ostvarili svoje snove:

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/Amidži Šou

Marija Mikić

- Kada smo počeli da gledamo gde bismo se preselili, nismo imali u planu kuću, iako je to bio naš san. Svesni smo cena na tržištu, ali ovo je bila stvar koja se ne propušta. Punim snagama smo dali sve od sebe, da ispunimo taj san. Ovo je naš dom iz snova i sve smo uradili da baš bude onako kako smo i zamislili - otkrila je nasmejano tada Marija koja je imala pomoć pri uređivanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading