RANI RADOVI MILANA KALINIĆA UGLEDALI SVETLOST DANA: Isplivale GOLIŠAVE fotke našeg glumca,, a pored njega ova CICA!

Autor:

Zabava

27.11.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Kalinić objavio fotografije koje su izazvale haos!

RANI RADOVI MILANA KALINIĆA UGLEDALI SVETLOST DANA: Isplivale GOLIŠAVE fotke našeg glumca,, a pored njega ova CICA!

Foto: ATAImages

Milan Kalinić

Glumac i voditelj Milan Kalinić nedavno je objavio dve fotografije na kojima pozira sa suprugom Sandrom, a koje su nastale u različitim vremenskim periodima. Interesantno je da je teško odrediti koja fotografija je starija, s obzirom na to da se par gotovo uopšte nije promenio. Međutim, primetno je da su grudi Milanove supruge na jednoj fotografiji veće, što ukazuje na to da je vremenom odlučila da ih uveća silikonima.

Foto: Aleksandar Nalbantjan

Milan Kalinić

 

Milan Kalinić je jednom prilikom otkrio da se u dugogodišnjem braku gubi strast, ali da ostaje prijateljstvo. On ističe da je njihov odnos postao sve više zasnovan na prijateljstvu, te da se sve više smeju i dopunjuju. Upoređujući svoj brak sa drugima, Milan ističe da je njihov odnos nesvakidašnji i jedinstven, te da ga ljubomorno čuva. Takođe, ističe da bi iz inata, čak i da im se desi nešto loše, ne bi dozvolio da se njihov brak raspadne.

 


 

 

Glumac ističe da je Sandra, kako stari, sve lepša, dok i sam sebe smatra privlačnim u svojim pedesetim godinama. Smatra da je važno da se ljudi tokom čitavog života fizički sviđaju jedno drugom, te da treba paziti da se ne "unakaziš". Milan naglašava da su sitnice poput fizičkog izgleda važne za održavanje pozitivnih stvari u braku, te da je u njihovom slučaju to svakako pozitivno uticalo na njihov odnos.
 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading