HAOS NA NASTUPU EME RADUJKO: Pevačica se POLIVA vodom na bini, mokra i znojava mešala zadnjicom kao mešalica, a tek punoletna! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.11.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ema Radujko napravila poplavu na nastupu!

HAOS NA NASTUPU EME RADUJKO: Pevačica se POLIVA vodom na bini, mokra i znojava mešala zadnjicom kao mešalica, a tek punoletna! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Pevačica i influenserka Ema Radujko uveliko je počela da nastupa tokom zimske sezone, ali to nju ne sprečava da se čak i na nastupu skine i napravi totalni kolaps među svojom publikom. 

Naime, Ema je na nastupu bila u provokativnoj kombinaciji, a leđa su joj bila potpuno gola. U jednom trenutku ona je okrenula pozamašnu zadnjicu publici, podigla flašicu vode u vis i počela da se poliva, dok je snažno tvrkovala. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Publika je skandirala i tražila još, ali je Ema potom nastavila uredno svoj nastup. Snimak je postao viralan na društvenoj mreži Instagram, a komentari su se samo nizali jedan za drugim. 

 

- "Mala Ema postade velika", "Au, kakav nastup", "Bio sam na nastupu, mala je pokidala", "Ema voli da se prska" - bili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading