PRIJATELJICE HTELE DA JOJ UNIŠTE BRAK: Ana Rajković progovorila o glasinama da je supruga PREVARILA sa Dušanom Vlahovićem!

Autor:

Zabava

18.11.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka priznala da ju je skandal zadesio u najtežem životnom trenutku!

PRIJATELJICE HTELE DA JOJ UNIŠTE BRAK: Ana Rajković progovorila o glasinama da je supruga PREVARILA sa Dušanom Vlahovićem!

Foto: Ata images, starsport, Instagram/vlahovicdusan

Ana Rajković, supruga golmana Predraga Rajkovića, progovorila je o skandalu koji je pre izvesnog vremena tresao javnost. Na jednoj društvenoj mreži pojavile su se glasine da vara svog supruga sa fudbalerom Dušanom Vlahovićem, ali je Ana oštro demantovala te priče. Ona je tada istakla da su iza svega stajale njene "prijateljice" koje su želele da joj razore brak, a sad je u razgovoru za domaći medij otkrila da im je to samo učvrstilo brak. 

-  Postali smo jači, porodično nas je ta situacija ojačala! Zadesila nas je u najtežem mogućem trenutku i baš zbog toga smo sve prebrodili na najbolji mogući način - kaže Ana i objašnjava kako izgleda život žene fudbalera:

Republika

Foto: Starsport, Instagram: rajkovic_ana

Ana Rajković i Predrag Rajković

Mogu da vam kažem da nije teško biti žena fudbalera. Nekada su muževi išli u rat, a ovo je mnogo lepo. Supruga pratim kroz mnogo trofeja i uspeha. Naša deca sve to gledaju i pamte divne trenutke. Odrastanje naše dece je prelepo uz roditelja koji je profesionalni sportista. Ima mnogo benefita, deca govore više stranih jezika...

Ana je priznala da li joj smeta kad je nazivaju "žena fudbalera". 

- Ne samo da mi ne smeta već mi je čast što sam žena fudbalera, tačnije, žena Predraga Rajkovića - ponosna je Ana i otkrila kakav je njen suprug privatno:

- Peđa je veoma duhovit čovek, simpatičan je i osećajan. Više puta me je iznenadio na prelep način. Brižan je muž, ali i otac. Uvek je raspoložen i veseo, kada je teško, ume da kaže: "Ljubice, idemo dalje!" - zaključila je ona za Informer. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading