ĆERKA BRANKA ĐURIĆA DOBILA IME PO JOGURTU! Krenula očevim stopama, a ova priča će vas ŠOKIRATI!

Autor:

Zabava

17.11.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni glumac je sa suprugom doneo odluku na zanimljiv način!

ĆERKA BRANKA ĐURIĆA DOBILA IME PO JOGURTU! Krenula očevim stopama, a ova priča će vas ŠOKIRATI!

Foto: E-stock, Instagram/zaladjuric

Slavni glumac Branko Đurić Đuro svojoj ćerki dao je ime po jogurtu. Mlada Zala Đurić krenula je očevim stopama, a priča o njenom imenu je zanimljiva.

- Kada smo se nas dvoje zaljubili, nismo smeli ni da maštamo o zajedničkom životu, ali smo svejedno maštali da ćemo imati jedno dete i tada je na tržištu bio neki jogurt koji se zvao Zala i rekli smo da će nam se tako kćerka zvati. Imali smo negde sakriven poklopac u liftu iza ogledala i uvek smo tu gledali i maštali da ćemo imati nekad Zalu - otkrila je njena mama Tanja jednom prilikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)

Zala je glumila u nekoliko filmova, a pre šest godina izdala je i pesmu, koju je komponovao njen otac.

Zala je u Njujorku završila glumu, a dok se školovala, radila je i kao bebisiterka. Sa ocem je imala otvoren odnos i veliku podršku.

- Tata mi najviše pomaže tako što neće da se petlja, jer želi da sama dođem do cilja. I meni je najbitniji put. Tata me nikad nije doveo ni na jednu audiciju, što je super! Sigurna sam da bi pomogao ako bih ga zamolila, ali to ne želim i to me jača.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)

- Jedva sam se progurala kroz najtežu gimnaziju u Ljubljani, jer mi nije išla hemija, ni drugi predmeti koje je trebalo da učim napamet. Umetnost nije bila cenjena. Svakog dana se zahvaljujem svemiru, svojoj hrabrosti i roditeljima koji su me doveli u Njujork da ostvarim svoj san - govorila je svojevremeno.

Pored Zale, Đuro ima i sina Filipa, kao i ćerku Elu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading