BUJNO POPRSJE U PRVOM PLANU: Aleksandra Prijović zasenila publiku nikad provokativnijim izdanjem, publika u transu!

Autor:

Zabava

11.11.2023

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović se pojavila u izazovnom izdanju, pa odmah izazvala ovacije.

BUJNO POPRSJE U PRVOM PLANU: Aleksandra Prijović zasenila publiku nikad provokativnijim izdanjem, publika u transu!

Foto: Republika.rs

Aleksandra Prijović, jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda na našim prostorima, večeras će održati drugi od tri rasprodata koncerta u Hali "Čair" u Nišu. Atmosfera će sigurno biti na nivou usijanja, a publika će uživati u njenom provokativnom nastupu i neodoljivoj energiji.

Već na početku koncerta, Prijovićka je zasenila sve prisutne svojom izazovnom haljinom koja je otkrivala njen ubitačan dekolte, skoro do pupka. Njeno bujno poprsje bilo je u prvom planu, a kada je započela svoj nastup, publika je jednostavno pala u trans. Ova mlada pevačica ne samo da ima izuzetan vokal, već i harizmu kojom osvaja publiku.

Pored toga, Aleksandra je na koncertu imala podršku cele svoje porodice, a naše kamere su zabeležile i njihov dolazak. Među prisutnima bio je i Boba Živojinović, koji je zajedno sa Aleksandrinom porodicom iščekivao početak spektakla.

Republika

Foto: Republika.rs

 

 


Podsetimo, Prijovićka je u septembru mesecu ove godine tri dana za redom održala velike koncerte u beogradskoj Areni, na kojima je okupila više od 50.000 ljudi. Njeni nastupi su bili rasprodati do poslednjeg mesta, a ova muzička zvezda je dokazala svoju popularnost i veliku podršku publike.
Republika

Foto: Republika.rs

 

 


Nakon beogradske Arene, Prijovićka je tri dana zaredom nastupala u sarajevskoj Zetri, a karte su takođe bile rasprodate. U decembru mesecu, ona je zakazala čak 4 koncerta u zagrebačkoj Areni, a karte za peti koncert su već u prodaji. Očigledno je da je Aleksandra Prijović nezaustavljiva i da njeni nastupi privlače veliku pažnju i interesovanje publike u svim gradovima regiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading