PEVAČ "GRANDA" SE UBIO ZBOG DUGOVA: Ostavio ženu i dvoje dece, celo selo plakalo za njim!

Autor:

Zabava

11.11.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač izvržio je samoubistvo zbog toga što je uzeo novac od zelenaša!

PEVAČ "GRANDA" SE UBIO ZBOG DUGOVA: Ostavio ženu i dvoje dece, celo selo plakalo za njim!

Foto: Shutterstock

Dragiša Mitić Gile, pevač koji se proslavio u "Grandu", izvršio je samoubistvo 2020. godine u Knićaninu, rodnom mestu kraj Titela. Njegova smrt potresla je porodicu, brojne kolege i meštane. Iza sebe je ostavio suprugu i dva sina, a kako su mediji tada naveli, on se ubio zbog dugova.

- Niko ne može da veruje da Gileta više nema. Celo selo plače za njim. I ne samo ovo naše, već i sva susedna. Da krenete redom od kuće do kuće, nećete naići ni na jednog domaćina koji ga nije poznavao i voleo. Čuli smo da ga je brat pronašao obešenog u kući njihovih roditelja koji više nisu živi - rekao je tada za "Alo!" jedan od meštana sela u kojem je Gile živeo i dodao:

Republika

Foto: youtube printscreen

Dragiša Mitić Gile

- Bio je omiljeni pevač na svim seoskim veseljima. Bukvalno, nijedno slavlje nije moglo da se zamisli bez njegove pesme. Pevao je na gotovo svim svadbama koje su se odvijale u ovim krajevima - rekao je on.

Gile se navodno kod zelenaša zadužio jer u banci, kao nezaposlen, nije mogao da digne kredit.

- Gile se ubio zbog dugova. Dugovao je zelenašima. Kamata je rasla iz dana u dan, a on prihoda nije imao. Zbog korona virusa nigde nije nastupao, a i žena mu je ostala bez posla iz istih razloga - ispričao je tada izvor.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading