PREĆUTAO DA JE OŽENJEN I DA IMA DECU! Glumac priznao da su se upoznali PREKO OGLASA: Sve je bilo ŠIFROVANO

Autor:

Zabava

09.11.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac otkrio porodičnu tajnu.

PREĆUTAO DA JE OŽENJEN I DA IMA DECU! Glumac priznao da su se upoznali PREKO OGLASA: Sve je bilo ŠIFROVANO

Foto: ATA Images

Tihomir Stanić, jedan od najpoznatijih srpskih glumaca, nedavno je otkrio da su se njegovi roditelji zapravo upoznali preko oglasa u novinama.

Republika

Foto: ATA Images

Tihomir Stanić

Naime, njegov otac objavio je oglas u kojem je tražio ženu, a njegova majka je bila jedna od onih koje su se javile na oglas. 

Otac je bio učitelj i onda je dao oglas. Učitelj traži ženu. Kažu da je mami neko drugi odgovorio na taj oglas. On je došao i nije rekao da je bio oženjen i da ima sinove. Šifra na tom oglasu je bio naslov romana Fransoa Sagan „Dobar dan, tugo"- priznao je Tihomir i dodao:

Republika

Foto: printcreen/youtube.com

Tihomir Stanić

- Kada se mama nekad žalila na život koji vodimo, on bi joj rekao šta se žali, kada je na oglasima pisalo: "Dobar dan, tugo". Sudbinski susret ljubavi im je bio. Dopali su jedno drugom. On je posle tvrdio da mu je poslala lažnu fotografiju. Govorio je da to nije ona, ali to nije istina, naravno.

Inače, Tihomir i njegova partnerka Jelena imaju dve ćerke, Milenu Hanu i Sofiju Nađu, ali se nikada nisu venčali. Glumac je nedavno izjavio da je ponovo zaprosio Jelenu, ali je ona odbila.

Republika

Foto: ST/A.Nalbantjan

Tihomir Stanić

Jelena, moja sadašnja partnerka, neće da se uda za mene. Nedavno sam je ponovo zaprosio, odbila je - istakao je glumac.

Podsećamo, Tihomir je pre braka sa sadašnjom ženom Jelenom bio u braku koji je trajao deset godina, a iz tog braka ima ćerku. Iako se razveo, on i njegova bivša supruga Lilijana Luis Vermiš su i dalje u odličnim odnosima. Glumac je otkrio da je i posle razvoda odlazio u Belgiju da ih poseti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading