NAKON INCIDENTA SA SINOM, OGLASILA SE PEVAČICA: Zlata Petrović priznala zašto se Jovan obrušio na nju pred svima, ovo je POZADINA SVAĐE!

Autor:

Zabava

08.11.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo oglašavanje Zlate Petrović, nakon skandalozne svađe sa sinom.

NAKON INCIDENTA SA SINOM, OGLASILA SE PEVAČICA: Zlata Petrović priznala zašto se Jovan obrušio na nju pred svima, ovo je POZADINA SVAĐE!

Foto: Republika.rs

Sinoć je popularni folk pevač Đani proslavio 18. rođendan svoje mezimice Sofije u jednom elitnom beogradskom restoranu. Među brojnim poznatim zvanicama koje su prisustvovale ovom događaju bila je i pevačica Zlata Petrović, koja je stigla u pratnji svog sina Jovana Pejića. Međutim, njihov dolazak nije prošao bez manjeg incidenta.

Naime, kada su novinari tražili da se fotografišu sa Zlatom, Jovan je pokazao nezadovoljstvo i vikao na majku. Ona je objasnila da njen sin ne voli da se slika i da se naljuti kada se nađe u toj situaciji. Ipak, istakla je da je on divno dete i da razume njegov stav.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

 

 

–Moj sin to ne voli, on ne voli da se slika. Ljuti se, ali on je divno dete. On ne voli ovo, kaže on meni da ne voli da se slika i ja razumem to – rekla je Zlata pa je dodala kako planira da se provede na rođendanu.

– Ja ovde nisam došla da pijem kiselu vodu, već da popijem i da se proveselim a onda i da zapevam koju – otkrila je Zlata za Pink.

Republika

Foto: Republika.rs

 

 

Pored Zlate Petrović, na proslavi se pojavila i pevačica Jana, koja je svojim nastupom napravila pravi lom. Sofijin otac, Đani, otkrio je da je proslava bila puna zabave i pesme, te da je veoma ponosan na svoju ćerku koja je postala punoletna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading